Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
VoiceLab, pracujrazemznami.pl pytanie !

Autor Wiadomość
RE: VoiceLab, pracujrazemznami.pl pytanie !
Sprawdź:
Swoją drogą projekt szybko upadł, niedawno wystartował przecież chciałem to jakoś ogarnąć i już się nie załapałem. Pewnie klapa z "kolejnymi edycjami" ;/

Catering - Konferencje - Bankiety, Wesela - Catering.pl - Warszawa l Kraków l Poznań
Tez chcialbym wziasc udzial teraz Smile
Kasa miała być do końca miesiąca, a jak na razie cisza..
Trochę się zdziwiłem bo na poprzednie wiadomości na email: [email protected] odpowiedzi dostawałem tego samego dnia. Teraz czekam trzeci dzień i nie zapowiada się, że ją otrzymam. Zobaczymy co jutro, jeśli nie będzie - napiszę to co o nich myślę, miało być do końca tamtego tygodnia lub pod koniec miesiąca. Koniec tygodnia minął, koniec miesiąca praktycznie już jest. Do cholery, a potrzebuję tej kasy :/

//

Wczoraj poszła następna wiadomość z przypomnieniem o wypłacie - zero odzewu, dzisiaj wysłałem następną. Trochę mnie to denerwuje bo czekałem praktycznie od wypłaty w kwietniu, nawet oddałem do weryfikacji tydzień przed wypłatami, nie zdążyłem. Wypłaty "zgodnie z regulaminem będą 20 maja" - spoko, potem informacja, że opóźnienia i wypłata możliwa jest do końca tygodnia a w najgorszym wypadku do końca miesiąca. Jasne...

//

Okej, dostałem przeprosiny (Big Grin) i informacje, że pieniądze po południu będą wysłane. Także pozostaje już czekać te parę godzin Smile Pozdrawiam.

tollusiek, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2012.
Dostał ktoś wypłatę?
Ja nie dostałem... jak do wieczora nie napiszę to piszę zażalenie na E-maila. Zobaczymy.
Jak pieniędzy dziś nie będzie to wszyscy Ci co brali w tym udział powinni ich zaspamować meilami !
ktoś w ogóle dostał?
no bez jaj, chyba chcą nas w ..uja zrobić, skoro nie odpisują ;/
Rowniez czekam...
Umiecie czytać? ;-)

tollusiek, napisał: Okej, dostałem przeprosiny i informacje, że pieniądze po południu będą wysłane. Także pozostaje już czekać te parę godzin Pozdrawiam.
Wątek zamknięty