Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI] AyuWage.com - bardzo ciekawy bux HIT !!!!!! HIT !!!!!!!
Sprawdź:
K239TURBO ogólnie jest dużo problemów z banami ale support jest o tyle fajny, że ja mimo że dostałem bana za "bota".. Otrzymałem unbana jeszcze tego samego dnia po napisaniu do nich.
kurcze... jestem zarejestrowana i dopiero teraz się skapnęłam że trzeba konto mieć zweryfikowane na PP... ;( więc chyba nici z tego programu dla mnie.. ;p
(07-02-2016 10:21)Aloki napisał(a): kurcze... jestem zarejestrowana i dopiero teraz się skapnęłam że trzeba konto mieć zweryfikowane na PP... ;( więc chyba nici z tego programu dla mnie.. ;p
Jeśli z innych programów dostajesz wypłaty to w przypadku AyuWage nie powinno być problemów
K239TURBO mam nadzieję dziś zaczęłam zbierać i mam już pona 0.30 więc program bardzo mi się podoba.. Puki co zbierałam na dollartracks i nigdy nie było problemu z wypłatą. Zobaczymy.