Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Twój post bardzo dużo wniósł
Jakoś nie widze nigdzie na stronie wyjaśnienia....
Może chociaż byłbyś łaskaw podać link czy już mi nie wolno bo podanie sposobu to wystarczająco dużo ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2013 13:24 przez draksone.)
Marudzić? Jeżeli jesteś taki mocny w pisaniu to życzę samodzielnego szukania, bo po Tym co piszesz widzę że nawet na forum nie wszedłeś, bo pisze jak byk o NeoCoinsach, już nie raz pokazywałeś na forum jaki to jesteś leniwy, PPA z Francją.. hmm, mieli Ci wszyscy wszystko podawać bo Ty król.
Tak więc gdybyś nie pyskował i ładnie poprosił o link byś go dostał, a jeżeli jedynie to umiesz to życzę miłego szukania.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2013 13:50 przez Stworkowaty.)
Tak ciężko było ?
Z tą francją było troszke inaczej
Nie jestem tak obcykany więc poprosiłem może o jakieś porady jak tego wgl. szukać itp. No i je otrzymałem,dużo mi pomogły.Ale połowa postów,m.in twoich od razu zjeżdżali,że jestem leniem,wszystko na gotowe.Widocznie tacy się urodziliście,lubicie sobie ponarzekać i zjechać każdego
Pozdrowionka
@makingmoney
szkoda,dopiero za 30 dni będzie można w reffów inwestować...
Spróbuje jednak te 100 tys
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2013 15:03 przez draksone.)
NeoCoinsy są zaliczane raz na 30 dni czy 30 dni od wejścia w Status Pending zostaną zaliczone?
To ma duże znaczenie jak dla mnie tak więc czekam na odpowiedź. : )