Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
zamuwione xD
Potwierdzenie dostałem po 1 minucie. Ale moja partia klikerów jest w produkcji i wyślą na początku czerwca...
Ja dałem ze mam 14 lat w rejestracji. A i tak potwierdzenie dostałem. A wy tu piszecie że trzeba mieć 18 lat. Nie czaję.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2010 19:34 przez mi96.)
No ja teraz złożyłem zamówienie na drugie konto facebook i od razu poszło Troche inaczej ta rejestracja wyglądała. M.in. captcha i potwierdzenie na końcu mi sie wyświetliło. A liścik na mejlu miałem po niespełna 10 sekundach Czyli czekać do czerwca jak oni to napisali
To jak jest z tym wiekiem?? Jak rejestrowałem się na MordoKsiążce to dałem że mam tyle lat ile mam (14). A potwierdzenie mi przyszło. Może mi nie dojść?? A jak zrobię 2 konto na tatę i bd taki sam adres to wyślą mi 2 czy 1 czy wg nie wyślą??
Ja musiałem zrobić drugie konto na fejsbuku jako pełnoletni, bo inaczej nie dochodziło potwierdzenie. Jeśli dostałeś potwierdzenie to dostaniesz klikera ;p