Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Studentswatch - Zarabiaj na ankietach !

Autor Wiadomość
RE: Studentswatch - Zarabiaj na ankietach !
Sprawdź:
Poprostu rejestrujecie się z tego linku https://www.studentswatch.pl/student/rej...?ref=26062
Wpisujecie date urodzenia większą niż 40 lat dostajecie dodatkowe punkty i robicie ankiety Wink
Bardzo dziwne bo ja dzisiaj od rana już jedną wypełniłem. Być może nie trafiacie Tonguep

ZARABIANIE
Jak mam zarobic students points? Na social points sa jakieś ankiety ale ja potrzebyję student points
Przychodzą ankiety co 2-3 dni Wink

ZARABIANIE
Po ponad 2 tygodniach dalej ani śladu przelewu. Zero kontaktu z supportem. Zlecona kolejna wypłata przez paypal i zobaczymy co będzie.
No cieke ciekawe ja za 2-3 dni zlecę wypłatę zobaczymy co będzie dalej Wink

ZARABIANIE
Już gram z tydzień i jeszcze zadnej ankiety nie było na studentspoint
a zarejestrowaliście się stąd : https://www.studentswatch.pl/student/rej...?ref=26062
A w dacie urodzenia, ze macie więcej niż 40 lat? jeśli nie to właśnie dlatego Wink

ZARABIANIE
poloduda próbujesz sobie nabić refów?
co z tego jeśli wpisze się chociażby to 40 lat... jak i tak Cie potem musza zweryfikowac... no chyba, ze tu tak nie robią i nie bedzie później żadnych nie przyjemności z tego powodu?Wink
Zarejestrowałem się dobry tydzień temu,ankieta jedna na start i do tej pory nic.
Odpowiedz