Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabianie na aukcjach centowych - PlastPL i Fishburger rozdają dolary ;) » Darmowe dolary do wykorzystania na aukcjach centowych

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie na aukcjach centowych - CHWILOWO BRAK DOLARÓW
Sprawdź:
I ja także.
Kiedy będzie jakaś "dostawa" tych dolarów? Wink
Mysle ze co najmniej raz w tygodniu beda. Prawdopodobnie dzisiaj przed poludniem bedzie link Smile
Hmm może i ja skorzystam? Big Grin 10 czy 40 dolarów będzie? Jakaś instrukcja do tych aukcji jest czy coś?

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Niestety z przyczyn niezaleznych ode mnie darmowe dolary bede dopiero po nowym roku.
RE: Zarabianie na aukcjach centowych - NOWE DOLARY DLA DWÓCH OSÓB
Przed końcem roku, dla dwóch osób mam prezent - darmowe dolary Smile
10 czy 40 dolarów nie starczy na wygranie żadnej aukcji. Tu trzeba mieć ich setki. Są inne źródła darmowych dolarów, zainteresowanych zapraszam na PW.
Koniec Smile

@syrob widze, że nie masz zielonego pojęcia na czym polegają akcje centowe Smile Przestrzegam też użytkowników przed takimi podejrzanymi "interesami" z nieznanymi osobami.
(31-12-2012 15:47)PlastPL napisał(a):  Koniec Smile

@syrob widze, że nie masz zielonego pojęcia na czym polegają akcje centowe Smile Przestrzegam też użytkowników przed takimi podejrzanymi "interesami" z nieznanymi osobami.

Uwierz mi, że mam Tongue Ludzie (w tym ja) powyciągali z tej promocji setki dolarów, nie 10 czy 20, i teraz jadą na kilkunastu kontach z autobidderem na każdym, aż im się nie trafi. Ty może grasz na "złodzieja", tzn. przebijasz bid z autobiddera w ostatniej sekundzie Big Grin Ale uwierz mi, nie wygrasz żadnej aukcji z 10 czy nawet 50 dolarami Smile Zawsze jakiś cwaniak z multikontami i setkami bidów cię przebije Tongue No chyba, że jesteś super szczęściarzem, i akurat temu cwaniakowi zabraknie bidów Big Grin

Właśnie zgarnąłem 230 dolarów, plus kilka razy po 50 Smile
Tutaj zdjęcie (specjalnie aparatem, żeby nie było że photoshop): [Obrazek: img20130101110509.jpg]
Jeszcze jakieś wątpliwości PlastPL ? Big Grin
Dolary są ciągle do wzięcia. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać Smile
230? Przeczytaj pare postów wczesniej, niektórzy moi poleceni dostali 200$ na "dzień dobry", więc nie mam pojęcia czym się tutaj chwalisz?

(01-01-2013 11:06)syrob napisał(a):  Dolary są ciągle do wzięcia. Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać Smile

Są i będą jeszcze długo, dopóki partnerzy tacy jak ja będą je rozdawać. Nie trzeba nigdzie szukać wystarczy śledzić temat.
Wątek zamknięty