Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabianie na Pisaniu Artykułów » Alternatywny zarobek dla każdego!

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie na Pisaniu Artykułów
Sprawdź:
To daj linka bo to troche słabe
http://gieldatekstow.pl/
Glosy: Madroxx (+1)
Zarejestrowałem się zobaczymy co z tego wyjdzie , w chwili obecnej mam aktywne tylko 2 zlecenia z czego żadne nie jest w moim typie Tongue
To już chyba lepsze jest pisanie autorskich rzeczy i ich sprzedaż, przynajmniej zarabiasz na siebie...
Tutaj ciekawy ebook, dotyczący zarabiania na poradnikach:
http://zarabiaj-na-poradnikach.weebly.com/
Tutaj też zarabiasz na siebie. Jak coś polecasz to wrzuć coś darmowego, bo płatnego scamu nikt nie będzie kupował.
Spokojnie giełda tekstów się systematycznie rozwija, jest dopiero miesiąc.
Może trochę odkopuję, no ale dobra:
1. Czy przy rejestracji na textmarket trzeba podawać prawdziwe imię i nazwisko? Czy patrzą na to przy przelewie na konto bankowe? I czy czy można to wypłacić na konto należące kogoś innego?
2.Co jest w końcu lepsze? Textmarket, Giełda tekstów, czy może jeszcze coś innego?
Ja brałem starą książkę , ksero program do rozpoznawania tekstu i sprzedawałem 1000 znaków po 1 zł. Zarobiłem tak 1500 zł bez żadnego wysiłku.
Up na giełdzie tekstów czy textmarket ?

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Ja napisałem wczoraj 2 precle na giełdzie tekstów, były to godziny późne. Dziś otrzymałem maila, że administracja je zaakceptowała także trudności w napisaniu nie ma. Teraz nic tylko czekać może ktoś kupi, napisane teksty były związane z tematem, które rzekomo tamtejszy system statystyk ujawnia jako pożądane zobaczymy co z tego będzie.
Wątek zamknięty