Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zaryzykowałem i przelewam 10 USD. Ciekaw jestem, jak to będzie wyglądało, to jest moja pierwsza inwestycja tego typu. Jeśli się okaże, że to działa, będę bardzo szczęśliwy
Reklamator, wykorzystałem twojego refa, masz, ja nic nie tracę ,a ty zyskujesz
Zainteresował mnie ten program, po długiej analizie chcę zainwestować mam tylko jedno pytanie do osób które już zainwestowały. Czy w AVO można ustawić Compounding? I jeśli tak to na ile proponujecie?
AVO dodał dopiero teraz funkcję Compounding - jest to narzędzie inwestycyjne, które pozwala inwestorom
na zwiększenie ich depozytu dodając codzienny zysk do łącznej kwoty depozytu. W efekcie można uzyskać większe zyski.
Compounding można ustawić wybierając od 0 do 100%.
Compounding jest dostępny dla wszystkich pakietów inwestycyjnych.
Przykład:
Masz 100 dolarów zysku wypłacane codziennie. Po wybraniu Compounding na 50%, otrzymasz 50 dolarów zysku każdego dnia, podczas gdy pozostałe 50 dolarów będą reinwestowane. W rezultacie, można zarobić więcej.