(27-07-2012 09:01)casern1 napisał(a): a mint ?
widze ze po powiedzmy 2miesiacach moglbym odzyskac wklad i ten czas jest u mnie do przyjecia. tylko jak to jest z tymi restartami????bo czytalem o nich ale nie wiem za bardzo co one powoduja i jak czesto sie zdarzaja.
moje skromne zdanie :
programy jak jss, bb i mint nie są programami na krótko trwałe inwestowanie
tutaj wejście z kwotami 500-600$ da ładny zarobek ale trzeba obracać nimi z głową i wyjdzie się na swoje
w jss denerwujące są restarty - możesz nie trafić na czas ochrony i możesz stracić wiele pozycji a do tego denerwujący jest fakt "polowania" na możliwość wypłaty bo na tą chwilę jest więcej osób chętnych do wypłaty jak dzienny limit i osób z chęcią zlecenia wypłaty przybywa a limit raczej nie rośnie sądząc po coraz większym gronie osób narzekających na "polowania"
najbardziej racjonalnym miejscem jest program stabilny który ci zaoferowałem i rozpisałem jak by wyglądało inwestowanie i o którym już ci parę osób w temacie pisało, że na taki okres inwestycyjny jest najlepszym miejscem
na twoim miejscu również po 70 dniach mając dalej aktywne kupowane pozycje obracałbym środkami na zasadzie 1 dzień reinwestycja, 1 wypłata i po uzbieraniu sobie środków na lr inwestowałbym je w bb i resztę