Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: PreLaunchX - 100$ na początek, start 27 sierpnia 2012
Sprawdź:
(18-06-2012 16:11)BabciaKleofas napisał(a): @Up
A co nas to obchodzi? Co to wnosi do tematu serwisu?
Wiem, że Ciebie to nie obchodzi, ale co mnie to obchodzi
Wnosi tyle, że liczba poleconych jest podbijana przez firmę, możliwe że sztucznie. Jestem zarejestrowany od trzech tygodni, codziennie przybywa mi po 10 poleconych.
@AresxXx
W takim razie sorewicz, jeśli o to chodziło, myślałem, że się po prostu chwalisz. ;P
@Reszta
Nie ma sensu teraz zadawać pytań, jak to dokładnie będzie działało - na stronie informacje są raczej ogólnikowe, najlepiej jest po prostu założyć konto i poczekać, aż wszystko się rozkręci.
Hmm stan konta to: $239,9 poleconych nie wiem ilu mam.
Wydaje mi się to zbyt piękne by było prawdziwe, nie uważacie, że to jakiś SCAM?
Wątpię by nam potem pozwolili to wypłacać, chyba, że pieniądze sobie sami drukują..
Tak jak było mówione wcześniej: nie warto na razie spekulować, na czym to wszystko dokładnie polega - dowiemy się po starcie serwisu. Na razie najlepiej założyć konto i czekać.