Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj na wejsciu w link nawet 0,08$ za polaka!
Cytat:Mówiąc po prostu, należy wykorzystać przeadresowanie HTTP 301 lub 302, obecnie to proponują takie resursy jak tinyurl.com, goog.gl, ej.uz i inne.
A czy adf.ly i tinyurl.pl się do tego zalicza ?
ps. takie małe info na przyszłość
Cytat:Zabrania się reklamowania PTC (Paid To Click / Płaca za kliknięcia na stronach internetowych.
Znalezione w warunkach strony.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2012 17:25 przez mmichal013.)
(06-06-2012 17:23)mmichal013 napisał(a):
Cytat:Mówiąc po prostu, należy wykorzystać przeadresowanie HTTP 301 lub 302, obecnie to proponują takie resursy jak tinyurl.com, goog.gl, ej.uz i inne.
A czy adf.ly i tinyurl.pl się do tego zalicza ?
ps. takie małe info na przyszłość
Cytat:Zabrania się reklamowania PTC (Paid To Click / Płaca za kliknięcia na stronach internetowych.
Znalezione w warunkach strony.
Podalem to juz dawno w info tematu ze ptc nie mozna itym podobnych
Polecam zrobić stronę tak jak ja mam kasia90.mojezdjecia.net i reklamowanie na stronach czatach itp piszesz fotki mojej koleżanki czy coś i działa ledwo co zrobiłem i się zarejestrowałem ,a mam już 40 odwiedzin
(06-06-2012 18:43)Rzeziu napisał(a): Polecam zrobić stronę tak jak ja mam kasia90.mojezdjecia.net i reklamowanie na stronach czatach itp piszesz fotki mojej koleżanki czy coś i działa ledwo co zrobiłem i się zarejestrowałem ,a mam już 40 odwiedzin
Pragnę zauważyć że pozwalają na skracanie linków np. tinyurl.com(przykład ze strony) więc będzie nam pokazywało stronę tinyurl.com a nie stronę na której jest link. Taka teoria
ps. 190 klików w link i 20$ jest
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2012 20:03 przez mmichal013.)