parę dni temu wyszedłem w tym programie na plus, więc może pokuszę się o małe podsumowanie
- uczestniczę w nim od niecałych 3 miesięcy
- w tym czasie zebrałem 27 poleconych, z czego 14 jest aktywnych (ciut ponad 50% to trochę mało - nie wiem czemu więcej osób nie wpłaca pieniędzy...). 2 kolejne osoby zarejestrowały się wczoraj i przedwczoraj, więc może jeszcze się uaktywnią
- program w zasadzie poleca się sam

mam tylko opis na swojej stronce i odpowiadam ludziom na pytania na forach. nic więcej nie muszę robić
- jak zaczynałem w programie, to rejestrowało się średnio niecałe 300 osób dziennie, teraz ok. 600 - widać więc, że program coraz sprawniej się rozwija

- przez ponad 2 miesiące miałem 100% reinwestycji, jakieś 3tyg temu przeszedłem na 70% (choć zastanawiam się, czy nie dać 80%).
- przez cały ten okres nie miałem ani jednego poważnego problemu. raz tylko zablokowali mój IP (wpadłem pod automat anty-DDoSowy), ale po zgłoszeniu tego administracji, usunęli blokadę w niecałe 2 doby
- kilka razy miałem okazję kontaktować się z supportem w różnych sprawach - zawsze byli bardzo przyjacielscy i chętni do pomocy
naprawdę nie wiem czemu ten program jest u nas tak mało popularny (Polska nie jest nawet w top10 inwestorów), bo w wielu aspektach po prostu świeci przykładem jak to wszystko powinno wyglądać

niezdecydowanym gorąco polecam
PS: jeśli zostawię te 70% reinwestycji, to dzięki początkowemu 100%, obecnie będę wypłacał co miesiąc więcej, niż wynosił mój początkowy wkład (i kwota ta będzie rosła każdego miesiąca;>)