Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jakiż fraud? Mam prawo do Tego żeby znajomi pobierali moje pliki tak samo jak inni ludzie a że zrobili tą samą ofertę to porównanie chyba widać? Tak wiem Karczu będzie bronił Swojego serwisu ale taka prawda, a Yazir zaraz mi da ostrzeżenie bo banika może sobie w pupcie wsadzić. :*
Owszem, masz prawo, ale za fraudy i tak będą odjęcia. Bez względu czy zrobisz to Ty, czy kolega, czy ktoś obcy.
A porównania to powinno się robić chyba porównywalnych rzeczy, tj. jeśli porównujesz leady z promocyjną stawką AC, to porównuj z promocyjną stawką od SB.
(18-01-2013 13:58)Stworkowaty napisał(a): a Yazir zaraz mi da ostrzeżenie bo banika może sobie w pupcie wsadzić. :*
Banika też mógł bym Ci dać..., ale najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, banik był odnośnie serwisów (ac i sb). Za fraud w nich możesz dostać bana. Mi to wisi co u nich robisz.