Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Sponsokdo

Autor Wiadomość
RE: Sponsokdo
Sprawdź:
Jak śmiesz w ogóle o coś takiego Mnie oskarżać ?

Nie ma innego serwisu dającego wirtualne karty kredytowe to co mam mu napisać ?

Spróbuj przez kanał VPN nawet niemiecki powinno Tobie działać.

Freeboy Twoje konta za refback zostały zgłoszone do administracji sponsokdo i jeśli nie uzbierają do końca miesiąca 1000kdoz owe konta zostają zbanowane wraz z ich "panem" czyli Tobą.

Mam dość.
co ty cpiesz Big Grin

Cytat:Nie ma innego serwisu dającego wirtualne karty kredytowe to co mam mu napisać ?

najlepiej nic nie pisz Smile
Jeśli takowy znasz to może coś więcej napisz a nie "co ty cpasZ" :*
(24-03-2012 21:19)dennisek78 napisał(a):  Freeboy Twoje konta za refback zostały zgłoszone do administracji sponsokdo i jeśli nie uzbierają do końca miesiąca 1000kdoz owe konta zostają zbanowane wraz z ich "panem" czyli Tobą.

Mam dość.

Mam płakać czy się śmiać, a może turlać po podłodze?
(24-03-2012 18:18)Majka napisał(a):  Pytanko: Czy można mieć dwa konta z jednego IP? Dokładnie chodzi mi o to, że chciałam założyć drugie konto a za cholerę nie mogę - wyskakuje : "Merci de lire correctement le règlement du site (que vous venez d'accepter...) et particulièrement la partie en gras !" (wszystko jest poprawnie wypełnione - próbowałam kilka meili i nicków)
Jak skasować obecne konto?

(24-03-2012 18:21)bartex89 napisał(a):  mam to samo, a jeszcze zawalilem z 1 kontem i podalem bledny paypal i kasa nie doszla ...

Potrafi ktoś odpowiedzieć na w/w pytanka?

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Przed kolejną wypłatą zmień na 1 koncie adres na PP i tyle Big Grin

Nie można mieć 2 kont na 1 IP dlatego iż wprowadzili blokadę.

@Freeboy hmm możesz zacząć płakać :*
Glosy: Majka (+1)
Witam wszystkich,

problem z rozwiązywaniem ofert? Łączycie się z polskiego IP i narzekacie na niske stawki i na brak ofert? Nie macie odpowiedniego programu ?
W takim razie służę radą i pomocą. Dla pierwszych pięciu osób, które napiszą na PW, mam darmowe klucze do programu w wersji premium. Program ten da Wam możliwość wykonywania ofert z zagranicznych IP, dzięki czemu wasz zarobek wzrośnie. Prócz tego oferuję, swoją wiedzę, oraz przydatne metody, które zwielokrotnią przychody z Waszej pracy.

Gwarantuje zadowolenie.
jeżeli ktoś by chciał pozarabiać to:
http://zarabiam.com/Temat-SPONSOKDO-Moj-poradnik-61040

TwojaMama, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
[Obrazek: beztytuupzi.jpg]

wypłaty dotarły

TwojaMama, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
TwojaMama: co robisz, że zalicza Ci akcje? bo mi nba slotncash, ale to praktycznie jedno i to samo tylko 90% zalicza
Wątek zamknięty