Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@Vankosiara
Spróbuj może Aion'a, początki są teraz trudne i grze należy poświęcić troszkę czasu, ale w mojej opinii warto.
Jeśli nie to spróbuj jakieś P2P lub poczekaj na Blade and Soul, który przy dobrych wiatrach będzie po wakacjach 2014 roku... ; )
@topic
Wyżej Vankosiara podał kilka ciekawych mmorpg. Tera i Aion są ciekawe... Dodałbym jeszcze RIFT i Path of Exile na minimalnych wymaganiach może pójdzie ; )
(08-12-2013 23:17)ChockoPua napisał(a): @Vankosiara
Spróbuj może Aion'a, początki są teraz trudne i grze należy poświęcić troszkę czasu, ale w mojej opinii warto.
Jeśli nie to spróbuj jakieś P2P lub poczekaj na Blade and Soul, który przy dobrych wiatrach będzie po wakacjach 2014 roku... ; )
@topic
Wyżej Vankosiara podał kilka ciekawych mmorpg. Tera i Aion są ciekawe... Dodałbym jeszcze RIFT i Path of Exile na minimalnych wymaganiach może pójdzie ; )
Pozdrawiam.
Grałem AIONA jakieś parę tyg. po napisaniu posta. Średnio podszedł i trochę zirytowały mnie ograniczenia free konta. Może kiedyś od nowa zagram z kolegami
W Path of Exile również grałem. Dobiłem 20lvl dwoma postaciami i również się znudził..
Ja polecam WoW-a, od TBC do Cata. Stara miłość nie rdzewieje, grałem od The Burning Crusade na polskim servie który upadł już dawno temu, teraz szukam czegoś na Cata. Polecam w 100%