Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jakie gry MMORPG mi polecacie? » Na 6 letniego PC.

Autor Wiadomość
RE: Jakie gry MMORPG mi polecacie?
Sprawdź:
@Vankosiara
Spróbuj może Aion'a, początki są teraz trudne i grze należy poświęcić troszkę czasu, ale w mojej opinii warto.
Jeśli nie to spróbuj jakieś P2P lub poczekaj na Blade and Soul, który przy dobrych wiatrach będzie po wakacjach 2014 roku... ; )

@topic
Wyżej Vankosiara podał kilka ciekawych mmorpg. Tera i Aion są ciekawe... Dodałbym jeszcze RIFT i Path of Exile na minimalnych wymaganiach może pójdzie ; )

Pozdrawiam.
Dinostorm xd
Również polecam Aion - gram w nią od kilku tygodni, ale się powoli wkręcam Big Grin
jw. aion to dobra produkcja, tym bardziej teraz kiedy nie ma już samego trybu p2p, zawsze można potem dokupić veteran packa
(08-12-2013 23:17)ChockoPua napisał(a):  @Vankosiara
Spróbuj może Aion'a, początki są teraz trudne i grze należy poświęcić troszkę czasu, ale w mojej opinii warto.
Jeśli nie to spróbuj jakieś P2P lub poczekaj na Blade and Soul, który przy dobrych wiatrach będzie po wakacjach 2014 roku... ; )

@topic
Wyżej Vankosiara podał kilka ciekawych mmorpg. Tera i Aion są ciekawe... Dodałbym jeszcze RIFT i Path of Exile na minimalnych wymaganiach może pójdzie ; )

Pozdrawiam.

Grałem AIONA jakieś parę tyg. po napisaniu posta. Średnio podszedł i trochę zirytowały mnie ograniczenia free konta. Może kiedyś od nowa zagram z kolegami Wink
W Path of Exile również grałem. Dobiłem 20lvl dwoma postaciami i również się znudził..
4stroy
Napisałem przecież, że grałem..
Ja polecam WoW-a, od TBC do Cata. Stara miłość nie rdzewieje, grałem od The Burning Crusade na polskim servie który upadł już dawno temu, teraz szukam czegoś na Cata. Polecam w 100% Huh
Metin2, 4story Big Grin
Perfekt World Wink nie ma dużych wymagań, a grało się przyjemnie
Odpowiedz