Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Serwis bardzo mi się spodobał, na jednym pobraniu z usa zarobiłem aż 9$ Z tym że chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może wie jak wyglądają tutaj ankiety dla użytkowników z USA? Mam dość dużo wejść w linki, jednak wielu rezygnuje i nie jestem pewien czy chodzi o sam fakt ankiet czy dlatego że są może zbyt skomplikowane dla nich()
Dziękujemy za opinie Prawdopodobnie jutro zostanie wprowadzony mirror dedykowany użytkownikom z polski.
Co do ofert- są z tych samym sieci z których korzystają inne serwisy. W zależności od stawki są w różnych stopniach trudności, jednak nie powinno być problemu z wypełnieniem ich.
Co naprawdę by się przydało, to możliwość przesunięcia plików do folderów bez zmiany linków, przy dużych ilościach plików problematyczne jest znalezienie tego, co akurat się wrzuciło
Przy okazji, jest problem z CSS przy nowym mirrorze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2012 05:04 przez Nikodemsky.)
Dwa pytania - po pierwsze zauważyłem na innych forach że mieliście niedawno dostępne w systemie sieci afilacyjne - co się z nimi stało?
Druga sprawa, jest to prawdopodobnie jeden z bardziej typowych problemów downloadów ze skryptów typu firecash, sharecash itd. - zauważyłem że do pobierania wykorzystywany jest javascript, problem jest w tym że adblock i admuncher skutecznie blokują wyskakiwanie okien z javascriptu, zwłaszcza z niezweryfikowanych stron, czy jest jakaś szansa, że w przyszłości pobieranie będzie odbywać się na innej zasadzie?(przekierowanie czy coś) bystrzejsi ludzie, którzy pobierają na pewno zajarzą że należy wyłączyć do pobierania, no ale nie ukrywajmy - uploaderzy PPA polują na tych mniej bystrych, więc warto byłoby o tym pomyśleć.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2012 12:58 przez Nikodemsky.)