Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Mentos: Wygraj iPoda Nano

Autor Wiadomość
RE: Mentos: Wygraj iPoda Nano
Sprawdź:
Jak gra tego typu się nazywa po angielsku? ;d
(01-10-2011 19:18)Wieczor napisał(a):  Ja w pierwszym etapie byłem 10 i wygrałem pena Smile

Jaka pojemność tego pena?
ok jest top 5

[Obrazek: zarabiam.com.png]
(02-10-2011 18:10)Admin napisał(a):  ok jest top 5
To pomóż mi się dostać do 50 będzie nas więcej Smile
(02-10-2011 18:10)Admin napisał(a):  ok jest top 5

Jak to zrobiles? ;O
Podziel się sposobem na privie. ;d
Jak ci się to udało o.O
po prostu klikajcie w odpowiednim momencie kolorowe mentosy Tongue nie za szybko nie za wolno Smile no i kwestia farta musza kolorowe leciec czasem trzeba pomęczyć się godzinke lub dwie żeby dobry czas wykręcić.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Pomocne przy wygrywaniu są różne programy. Ogólnodostępne oraz pisane specjalnie pod daną grę.

Wybaczcie mi jeśli się mylę, ale jeśli słyszę że jakaś osoba z tego forum po raz kolejny coś wygrała w jakiejś grze i od razu oświadcza że nagroda poleci na allegro, po prostu ie wierzę że taka osoba grała czysto. Za dużo znacie sposobów na oszukiwanie w grach bym wierzył w to że gracie fair-play.

Adminie, wybacz mi ale to że zająłeś 6 miejsc w jednej grze, i jeszcze się tym chwalisz jest zwykłą pazernością.
Przecież stać cię na kupowanie mentosów kartonami. Jeśli nie to pewnie Unia poratuje Prawda ?

UP EDIT
@Admin

Jest mi bardzo przykro, że myslisz pazerność z pomocną ręką, pozostałe wygrane miejsca to real kumple i forumowicze zarabiam.com (w tym teamspeak). Na swoim koncie wygrałem raz, nie mam fikcyjnych kont.
Więc jeśli nie wiesz to nie wypowiadaj się Smile
Glosy: Zythus (+2), adik0070 (+1)
@up

zazdrość zżera? krowa która najwięcej muczy najmniej mleka daje, nigdy nic dobrego nie wygrałeś a robisz z siebie prze-znawce i zgrywasz inteligenta, nie ośmieszaj się.
@goblin

Jeśli sądzisz że unia jest od sponsorowania słodyczy to jesteś skończonym idiotą.

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
Odpowiedz