Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
za prąd , neta i td ... zapłacisz drożej xP
Mylisz się? Smile

Może i za prąd zapłacisz więcej ale to za wszystkie urządzenia w domu, za sam komputer który chodzi przez cały miesiąc zapłacisz w graniach ~100zł, za internet ~60zł to i tak wychodzi Ci 60zł na czysto. Smile

Zapraszam.
GG : 10372202
Witam macie tu ode mnie kody bonusowe do wpisania przy rejestracji: polskibonus lub SuperStart dostaniecie za nie troszkę kaski lub reflink http://www.mypay.pl/...ef=74005&subid= Każdy kto się w ten sposób zarejestruje dostanie ode mnie pomoc przy robieniu akcji, po zarejestrowaniu napisze do was i bedziecie się zgłaszać jak bedzie taka potrzebaTongue Zarobiłem przez kwiecien i maj jakieś 500-600zł (bez poleconych) [Obrazek: aac1495fb91d6ccedcb2350a3d0286d110842_min.png] a wiec umiem robić akcje i umiem pomóc
Nie Polecam Mypay. Wczoraj i dziś admin nie słusznie zbanował ponad 200 osób i wszystkie te osoby miały wypłaty zlecone na około 100 zł lub GRUBO PONAD 100 zł, jeden nawet 700 zł. Admin oczywiście napisał ze za podawanie fałszywych danych co mija sie z prawdą bo tak nie było Wink NIE POLECAM MYPAY TO OSZUSCI !
A ja czekam na swoje 9.10zł Smile
dawno mówilem ze banuja gdy sa duże wyplaty Smile
Jedyne po co tam zaglądam to posmiac się z uczestnikówSmile

PS. kazdy uzywa wygenerowanych danychSmile

TwojaMama, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
Cytat:PS. kazdy uzywa wygenerowanych danych

wiadomo, tylko niektorzy jak widac nie potrafia tego robic

niesluszne bany Big Grin

glupcy

Cytat:jeden nawet 700 zł

jakim to trzeba byc debilem, wpisywac falszywe dane i zbierac taka sume Big Grin
robisz tydzien, wyplacasz, robisz nastepny tydzien... oj zbanowali, zycie, zakladasz nowe konto i polepszasz sposob robienia akcji Big Grin
na prosta logikę brać 700 zł to będą sprawdzać sposób wykonywania akcji, ba nawet 100 zł. Bo skąd nabierzesz tylu (realnych znajomych - czytaj ludzi z generatora wpisując tylko poprawny adres) aby zrobić te 200 akcji na innych danych Big Grin od razu podejrzenie leci Smile

TwojaMama, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
Ja tam polecam, sumy 7,50zł-50zł wypłacają normalnie, bez problemów. Smile
Moim zdaniem najlepiej po te 7.50 wypłacać i po sprawie Smile
Odpowiedz