Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Głosujemy na ZUZIE-Dziękuje

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Odswiezam temat ,bo jest nadal aktualny i mozna głosowac :tak: Dla leniwych ,którym nie chce sie zaglądac do pierwszes strony wklejam link tutaj :-D

http://bobovita.com.pl/fotogaleria.php?m...otosList=4

Dziekuje Big Grin

Zagłosowałem Smile

Ja również :-)

tez się dołączam

Głos oddany ;-)

kiedy jakies rozstrzygnięcie tego konkursu?

Konkurs trwa do 31 grudnia 2009 roku.W kazdym miesiacu wygrywa zdjecie z najwieksza liczba głosów.Jesli ma za mało głosów i nie wygra to przechodzi na nastepny miesiac z tą iloscia głosów które ma.Zuzia ma ponad 1000głosów moze nie wygra w tym miesiacu ale moze wygra w przyszłym lub nastepnym ;-) Potrzeba około 3000głosów zeby zdjecie wygrało.Mamy 1000 moze w pazdzierniku lub listopadzie bedzie juz 3000 głosów i wygra...
Dziekuje za głosy zapraszam nastepne osoby i pamietajcie ze mozna oddac głos raz na 24 godziny ;-)

Też oddałem głosa :clap:

Cytat:Twój głos został uznany

j.w.
Odpowiedz