Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
makaj, no widzę, że Twoja oferta cieszy się dużym zainteresowaniem - tak trzymaj! Mam nadzieję, że masz zweryfikowane AP, bo Twoje wypłaty z neobux będą gigantyczne (miejmy nadzieję :-P) przy tak dużej ilości poleconych i premium. Będziesz próbował dzisiaj kupić pierwszych 100 poleconych?
Byłoby gigantycznie, gdyby nie ograniczenia, a tak to 100 poleconych na tydzień to max i tak trudny do spełnienia. Zatem popyt będzie większy od podaży tymczasem :-)
Tak, dziś stanę w szranki z innymi i postaram się coś zakupić ;-)
AP już dawno, dawno przezornie zweryfikowałem :-)
[quote:-|ce736c0b0="makaj"]gdyby nie ograniczenia[/quote:-|ce736c0b0]
Gdyby nie ograniczenia, to neobux mógłby się zwinąć po kilku tygodniach działania, poniewaz wszyscy by kupowali premium i bardzo dużo refów i bux by w końcu zbankrutował.
[quote:-|ce736c0b0="makaj"]Zatem popyt będzie większy od podaży tymczasem[/quote:-|ce736c0b0]
Popyt jest bardzo duży, bo oferta dopiero co się pojawiła i jest bardzo korzystna dla wszystkich. Myślę, że z biegiem czasu popyt będzie jeszcze większy, bo coraz to nowi ludzie zdecydują się na tą ofertę :-| Wraz ze zwiększeniem popytu zwiększy się czas oczekiwania na refów (niestety).
Pierwsza próba zakończona niepowodzeniem. Nie będzie łatwo coś kupić :|
Mają zmienić system dystrybucji refów ale czy to coś poprawi? Nadal będzie za mała podaż w stosunku do popytu... zobaczymy.
makaj, nic się nie stało, próbuj do skutku. Nikt Cię nie obwinia, bo wszyscy wiedzą jakie kupowanie refów na neobux jest trudne (Można kupować ograniczoną ilość tylko 2 razy w ciągu dnia)