Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ubux.us nowy bux wiele linków dobrze się zapowiada

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Wtedy UBux straciłby na wiarygodności.

no raczej po co odrazu usuwac firme

Nie no... szczerze mam dosyć tych numerów ze strony adminów!!

Chyba powoli kończę z get-paid! :evil:

No to koniec. Ciekawa historia z nowym adminem. Mi to bardziej wygląda na ratowanie reputacji przez TCN (to nie ich strona została scam-em, tylko kogoś nowego, kto ją przejął...).
Dobrze, że nie postawiłem na nich . Narazie mam szczęście ;-)
Swoją drogą czy naprawdę nie można stworzyć firmy z taką ceną reklam i z takimi zarobkami za klik i poleconych, żeby interes się równoważył i firma mogła normalnie funkcjonować? Undecided

Jeżeli ma się dobre źródło reklamodawców całkiem z zewnątrz to myślę, że tak.

W moich oczach TCN straciło reputację i zaufanie!

To celowa sprawka, bo niby po co robić formę a później ją sprzedać? :shock: i tak zarobili sobie 6000$

Hmmm... ;/

Cytat: Anyways,
The Titans and I have worked this issue out, and found it was a combination of misunderstandings. We will all work to restart ubux, but after it is launched, only I will assume full control of it. The titancash network will not be involved in any way. What I am sure you will ask and I will say before anyways.
1. We will not lose any one's earnings.
2. Ubux.us will be the domain.
3. We will open again maybe today or tomorrow depending on w/e.
4. Cronus and Enigma have nothing to do with the $400 being lost, blame mypayscript.com.

co to mniej więcej znaczy?

Jeżeli dobrze rozumiem, to możliwe, że wrócę na dniach, ale chyba od zera... Zobaczymy.

jeśli wrócą od zera to ja na pewno nie zapiszę się po raz kolejny :-x
Odpowiedz