Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tomikus napisał(a):JereManU, nie moralizuj mnie, nie ten adres
jak nie masz kasy na auto, to kupujesz używane za 500- kilka k zł
a uwierz mi, że jak Chłopak zdolny i będzie chciał na tym zarabiać/z tego żyć/ robić projekty na politechnice, kupi
Jak nie mam kasy na auto to jeżdżę tramwajami i autobusami, aż się w życiu do robię na coś porządnego. ;-)
Może skorzystać z darmowej alternatywy (czyt. GIMP), która przez profesjonalnych grafików (nie dzieci z polskiego internetu) uznawana jest za program z bardzo podobnymi możliwościami do PhotoShopa. I przetestować PSa przez 30 dni.
JereManU napisał(a):Może skorzystać z darmowej alternatywy (czyt. GIMP), która przez profesjonalnych grafików (nie dzieci z polskiego internetu) uznawana jest za program z bardzo podobnymi możliwościami do PhotoShopa. I przetestować PSa przez 30 dni.
nie wspomniałeś że owy GIMP jest podobny możliwościami do PS po instaliacji tysiącia wtyczek
JereManU napisał(a):Może skorzystać z darmowej alternatywy (czyt. GIMP), która przez profesjonalnych grafików (nie dzieci z polskiego internetu) uznawana jest za program z bardzo podobnymi możliwościami do PhotoShopa. I przetestować PSa przez 30 dni.
nie wspomniałeś że owy GIMP jest podobny możliwościami do PS po instaliacji tysiącia wtyczek
Ja mam zainstalowane zaledwie dwie i mam ogromne możliwości. ;-)