Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Projekt Rumunia: Od 0 do 10.000 zł miesięczne z afiliacji do września 2022
Sprawdź:
Wszystko mi się opóźnia, prawie tydzień walczyłem z hostingiem, bo był problem z podłączeniem domeny. Tak naprawdę wszystko zaczęło hulać dopiero od soboty.
Ale już widzę większość artykułów zaindeksowanych, w sumie jest ich opublikowanych na stronie 95. Teraz czekamy aż to zacznie się pozycjonować. Na ten moment nie ma się czym chwalić.
Znalazłem na UpWork agencję, która ma pod sobą wirtualnych asystentów. Polecam UpWork. Znajdziesz tam ludzi od wszystkiego. Możesz również znaleźć wirtualnego asystenta np na forum BlackHatWorld czy na Fiverr. Albo na grupach facebookowych. Wiele możliwości.
Gratulacje Co jakiś czas sobie sprawdzam jak Ci idzie, więc życzę powodzenia. Jbc. to proponuję Ci wyblurować również top competitors z Ahrefsa, jeśli nie chcesz by znaleziono Twoją domenę
Dzięki. Co do ukrywania adresu, to szczerze, nie zależy mi. Kto chce to się dokopie. I tak chcę go ujawnić na koniec tego case study, czyli we wrześniu 2022. Pozdro!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-2021 06:25 przez siber.)