Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Freedom24.com - darmowa akcja do 600$ bez depozytu ! Nowosc !
Sprawdź:
(23-06-2021 08:42)Czaplinek napisał(a): Nie mam nigdzie tej akcji do odebrania a konto założyłem z refa z pierwszego postu
Akcja do odebrania gdzie w menu jest z tego co pamiętam. Oczywiście po weryfikacji pozytywnej. Po weryfikacji w menu jest dodatkowa zakładka jakoś tak to było z tego co pamiętam.
(23-06-2021 08:56)elrybakov1 napisał(a): U mnie się niestety nic nie pojawiło, nawet po przelobowaniu. Nawet nie maja live chatu, szkoda. Oczywiście konto założone z reflinka.
Podeslij mi swoje imie i nazwisko na pw sprawdze w panelu czy Cie zliczylo . Live czat jest na stronie ale nie wiem gdzie sie chowa po zalogowaniu. Jak sie wylogujesz na pc live czat bedzie w prawym dolnym rogu ekranu.
// support jest po zalogowaniu przechodzimy w zakladke zlecenia i znajduje sie w menu na samym dole
Zauwazylem ze czesc osob nie zostala w ogole podpieta pod reflink. Jezeli zalozyles konto a nie otrzymales akcji skontaktuj sie supportem , przykladowy wzor:
Hi, I've got referred by my friend to freedom24. I registered using his reflink: https://freedom24.com/invite/?utm_campaign=pfu1728324.I didn't received the welcome bonus- free share . I would be grateful if you could check this and award us a prize.
(23-06-2021 11:58)Czaplinek napisał(a): Założyłem konto z refa z pierwszego postu a weryfikację przeszedłem 100 procent pozytywnie
Napisz na support , nie wiem czym jest to spowodowane, sporo osob sam nie mam naliczonych do swojego refa pewnie w tym Ciebie. Jedna wiadomosc wyzej masz przykladowa tresc .
(23-06-2021 12:30)Vicek napisał(a): Siemanko mam zlecenie aktywne czli teraz muszę czekać czy jak bo nie kumam tego
Sprzedajesz akcje po czym zlecasz wyplate . Z poziomu aplikacji wchodzisz
a)portfel wybierasz akcje sprzedaj zanizasz troche cene zeby zeszla w pierwszej kolejnosci od cb
b)wchodzisz w zlecenia i tam wystawiasz akcje
Nie pamietam dokladnie poniewaz sam juz to zrobilem i nie mam jak tego sprawdzic Co do wyplaty masz opisane w poscie