Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Foto na szybko.. szkoda że promocja trwa tylko do połowy grudnia więc dużo czasu nie zostało na zdobycie refow .. chociaż póki co chyba średnio im idzie z weryfikowaniem ich.
Kwestia pewnie tego, że strasznie dużo osób się zarejestrowało.
Ja mam jakiś problem z nadaniem pin-u. Gdy go nadaje to wyskakuje mi błąd. Chociaż niby w ustawieniach jest informacja, że karta aktywna. Napisałem do nich w poniedziałek, niestety ciągle mi nie odpowiedzieli
(27-11-2019 20:06)wrzochal11 napisał(a): Kwestia pewnie tego, że strasznie dużo osób się zarejestrowało.
Ja mam jakiś problem z nadaniem pin-u. Gdy go nadaje to wyskakuje mi błąd. Chociaż niby w ustawieniach jest informacja, że karta aktywna. Napisałem do nich w poniedziałek, niestety ciągle mi nie odpowiedzieli
ten czat to jakaś kpina.. też pisałem w poniedziałek i do tej pory nic