Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego

Autor Wiadomość
RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego
Sprawdź:
Dzisiaj właśnie doszła karta ! własnie ją aktywowałem więc od jutra będziemy wiedzieć jak to wygląda w praktyce ! Smile

[Obrazek: zrabiam.jpg]
Glosy: Szalony (+1)
Ile ci szla? U mnie juz 1.5tyg czekania
(25-11-2019 17:10)Fricooo napisał(a):  Ile ci szla? U mnie juz 1.5tyg czekania

zamawiałem ją też około 1,5 tygodnia temu.. pewnie w tym tygodniu juz będzie u Ciebie.
U mnie też ponad tydzień albo nawet dwa. Ale działa wszystko. Nawet fajne toto Smile

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Glosy: kangurek (+1)
Foto na szybko.. szkoda że promocja trwa tylko do połowy grudnia więc dużo czasu nie zostało na zdobycie refow .. chociaż póki co chyba średnio im idzie z weryfikowaniem ich.
Ładnie lecisz Wink dzięki twojemu dziennikowi też zacząłem reklamować Twisto ; ) w końcu 50zł za darmo drogą nie chodzi Big Grin

Szalony, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Glosy: ScroX (+1)
Miło mi to usłyszeć ! Smile chociaż ostatnio strasznie długo sie czeka na weryfikacje nowych osób.. strasznie mozolnie to idzie.. u was tez ? Smile
Kwestia pewnie tego, że strasznie dużo osób się zarejestrowało.
Ja mam jakiś problem z nadaniem pin-u. Gdy go nadaje to wyskakuje mi błąd. Chociaż niby w ustawieniach jest informacja, że karta aktywna. Napisałem do nich w poniedziałek, niestety ciągle mi nie odpowiedzieli

Zarabiaj na produktach cyfrowych >>
(27-11-2019 20:06)wrzochal11 napisał(a):  Kwestia pewnie tego, że strasznie dużo osób się zarejestrowało.
Ja mam jakiś problem z nadaniem pin-u. Gdy go nadaje to wyskakuje mi błąd. Chociaż niby w ustawieniach jest informacja, że karta aktywna. Napisałem do nich w poniedziałek, niestety ciągle mi nie odpowiedzieli

ten czat to jakaś kpina.. też pisałem w poniedziałek i do tej pory nic Big Grin
Podrzuci ktos na priv sposob z czym powiazac karte Twisto zeby dosc sprawnie wyplacic kase?
Glosy: Szalony (+1)
Odpowiedz