Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
50 $ w MCO za free

Autor Wiadomość
RE: 50 $ w MCO za free
Sprawdź:
I dlatego warto działac odrazu !

Zmiany zasad była o 13.00 dzisiaj.

Aby otrzymać bonus będzie trzeba zamrozić 50 mco i zamówić karte ruby!

Gratulacje dla tych co skorzytali odrazu! 

Info od firmy:

Otrzymaliśmy przytłaczającą odpowiedź na nasz program referencyjny BG50 i doceniamy wprowadzenie Crypto do znajomych!

Z dniem dzisiejszym 17 lipca 2019 r. 

O godzinie 11:50 czasu UTC zaktualizowaliśmy warunki programu referencyjnego BG50 w następujący sposób:

Ważna definicja transakcji: Użytkownik musi postawić co najmniej 50 MCO, aby otrzymać nagrodę (rezerwacja karty MCO).

O aktualizacji:

Wszystkie ważne polecenia przed aktualizacją programu będą nadal honorowane premią w wysokości 50 USD (tj. Twój znajomy dokonał ważnego zakupu).

Polecenia, które jeszcze nie dokonały transakcji w czasie aktualizacji programu, zostaną poddane nowym warunkom programu BG50.

Będziemy kontynuować powtarzanie warunków naszego programu, aby upewnić się, że służy on celom wspierania  dla marki Crypto

(17-07-2019 18:38)lukebazuke napisał(a):  Działają Wam teraz wypłaty? Próbuję wypłacić, cały czas error mi wyskakuje...

Mysle ze maja dalej przeciazenia w systemie, napisalem do supportu.

[Obrazek: 2e0a7739-5960-4c7f-a0c1-9c2ebecdc471.png]
Dasz adres supportu?
Crypto.com zablokowało możliwość wypłat, jest ciekawie jednym słowem. 50$~ mi wisi od wczoraj godziny 10:53, a późniejsze wypłaty po 15 normalnie doszły na bitbaya.

15$ w ogóle już nie mogę wypłacić bo zablokowali wypłaty, haha.

TyperekS, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2017.
(17-07-2019 19:52)marek505 napisał(a):  Wszystkie ważne polecenia przed aktualizacją programu będą nadal honorowane premią w wysokości 50 USD (tj. Twój znajomy dokonał ważnego zakupu).

Polecenia, które jeszcze nie dokonały transakcji w czasie aktualizacji programu, zostaną poddane nowym warunkom programu BG50.

Będziemy kontynuować powtarzanie warunków naszego programu, aby upewnić się,

Kurde to nie rozumie teraz, jak założyłem i zweryfikowałem konto 2 dni temu, a dopiero wczoraj po 14 zrobiłem min. transakcje to powinienem łapać się na stare zasady?

Kupiłem 5 MCO, i do teraz mam kłódkę przy tych 50$ bonusu. Mam również kilka $ z refów i także nie moge tego ruszyć...
(18-07-2019 08:31)Arczit napisał(a):  
(17-07-2019 19:52)marek505 napisał(a):  Wszystkie ważne polecenia przed aktualizacją programu będą nadal honorowane premią w wysokości 50 USD (tj. Twój znajomy dokonał ważnego zakupu).

Będziemy kontynuować powtarzanie warunków naszego programu, aby upewnić się,

Kurde to nie rozumie teraz, jak założyłem i zweryfikowałem konto 2 dni temu, a dopiero wczoraj po 14 zrobiłem min. transakcje to powinienem łapać się na stare zasady?

Kupiłem 5 MCO, i do teraz mam kłódkę przy tych 50$ bonusu. Mam również kilka $ z refów i także nie moge tego ruszyć...
Pytałem wczoraj supportu i niestety to tak nie działa. Stare zasady były do 11.30AM UTC i nie ma znaczenia kiedy się konto założyło po tej godzinie trzeba 50MCO kupić aby odblokować 50$

thedrago15, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2017.
Ja tam radzę trzymać się od tego z daleka bo to nie jest normalne że 10 euro mi przepadło + wypłata 15 w XRP wisi od wczoraj oraz podobno nagle wszystkie wypłaty wstrzymane.
Ja zdążyłem skorzystać jeszcze przed zmianą Tongue
Ja zdążyłem skorzystać jeszcze przed zmianą Tongue
Wczoraj 13:30 zleciłem wypłatę na bitbaya i nadal czekam... Ktoś dostał wypłatę po takiej godzinie?
Ma ktoś więcej info odnośnie odblokowania za 50MCO??
Czy faktycznie trzeba tam zamrozić kasę na 6 MSC i bawić się z jakąś kartą którą wysyłają tylko w USA?
Odpowiedz