Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kolego z tego co widzę to nie jest weryfikacja profilu tylko uzupełnienie danych które musisz zrobić sam. Kwotę do wypłaty podajesz 4€ bo 1 € to jest prowizja
Po jakim czasie otrzymaliście kasę na konto bankowe od momentu potwierdzenia przez nich przelania pieniędzy? Od wczoraj od godziny 23:30 mam status completed, sent to the beneficiary bank.
(04-06-2019 08:53)tjt1 napisał(a): Po jakim czasie otrzymaliście kasę na konto bankowe od momentu potwierdzenia przez nich przelania pieniędzy? Od wczoraj od godziny 23:30 mam status completed, sent to the beneficiary bank.
Ja zlecalem wypłatę po 20 i dostałem na drugi dzień po 15. Widzę że jesteś w gorącej wodzie kąpany spokojnie pierwsze przelewy przychodzące masz prawdopodobnie po 11.30 następna sesja księgowa to granice godziny 15.00
Szczegóły musisz sprawdzić w swoim banku
To znowu ja.
Założyłem konto na żonę, weryfikacja zrobiona, wszystko zatwierdzone i nie mam nic.
Daje ten link, klikam reedem i jest napisane że dostaję voucher ile razy bym nie kliknął , zawsze to samo info.
U mnie wczoraj bez problemów, dzisiaj kasa na koncie, a tutaj lipa.
Jakieś wskazówki ??
Dannyk jakieś pomysły ??