Sory piszę na raty bo z fona gubi mi jak dłuższe zdanie...
Arczit czy ja Ci bronię? Upominam byś trzymał się faktów a odnosząc się do moich słów darował sobie DOMYSŁY jak to ludzie zareagują - oni już zareagowali na to czego się boisz - zarobki od dawna są znane podawali je w tv to raz a dwa wymyślanie że stosowanie się do wyroku sądu jest trudne... No weź... Pisz prawdę to pogadamy a nie kota ogonem że po co ludziom POKAZYWAĆ. To sądy i instytucje chciały i miały prawo. Nie ludzie. My musielibyśmy to przyjąć co ustalą... albo dalej snuć teorie spiskowe
"uwierzysz i nie będziesz gdybał? Niestety większość jak nie zobaczy to nie uwierzy." - wolę sądom niż teoriom czy czyimś przypuszczeniom a zdanie hejterów to pisałem - co Cię ono tak przejmuje? Byli są i będą. Ty zainteresuj się prawdą a nie hejtem i luzik. Ty rób co chcesz - mnie interesuje prawda. Nie mam prawa w papierach im grzebać więc skoro mieli obowiązek powinni poddać się kontroli jak KAŻDY. To mi osobiście by wystarczyło. Jak Tobie to mało czy komuś to nie moja sprawa. Działają zgodnie z prawem do którego ja muszę się stosować? Ok. Mi wystarczyłoby. Nie pomagasz tylko zamydlasz gdy próbuję się dowiedzieć tej jednej sprawy.
"Nikt nie może mieć innego zdania niż Ty, bo wtedy to historie wyssane z palca" - to jeszcze pokaż który Twój fakt zanegowałem i git. Ale FAKT nie domysł.
Fakt który zanegowałem a opisano gdzieś to dla mnie ciekawa informacja więc wyślę Ci symbolicznie parę FG za nią w podziękowaniu skoro za free wolisz domysły pisać

Co takiego uznałem bezzasadnie za wyssane a zostało udowodnione? Daj znać.
Tak znam czubeczek. Dlatego pytałem czy coś wiesz konkretnego a Ty pierdoły o tym jak by to było gdyby coś... Nie chcesz trzymać się faktów tylko gdybać to gadamy o czym innym.
Ja próbowałem się dowiedzieć czegoś pewnego a nie co BYĆ MOŻE ludzie zrobią pomyślą.
1 rzecz mnie interesuje, o 1 pytałem a Ty o hejterach opowieści dziwnej treści... Co mnie oni obchodzą? Jurasa nie obchodzą a mnie mają hejterzy obchodzić?
Znam obowiązki fundacji, wiem że je olali bo było głośno w mediach, interesuje mnie czy coś się zmieniło. Wiesz? Nie. O domniemaniach szkoda czasu pisać bo i tak za dużo niewiadomych. Nie masz konkretów to nie mamy tematu bo bajki mnie nie interesują

może inni popiszą z Tobą o uranie czy hejcie. Mi wystarczy info prawdziwe czy działają już zgodnie z prawem czy ukrywają nadal papiery.
Jak ktoś wie to proszę o info/link bo tylko to mnie interesuje w wątpliwościach odnośnie wośp. Ani hejt ani w dupo-włażenie

mnie nie intetesuje.
Pozdrofka