Sprawdź:
Mały update

.
Tak więc ogólnie działałem mało, dosłownie kilka dni w przeciągu całego okresu od ostatniego wpisu usiadłem przed monitorem żeby w ciągu kilkudziesięciu minut dodać trochę linków. Dalej zarobki są tylko z tej jednej niszy, bo za pozostałe się nie wziąłem. Wczoraj udało mi się w końcu podpiąć domenę i ogarnąć treść na drugą niszę, więc może jutro zacznę cały proces seo od nowa, mam nadzieję, że z dobrym skutkiem

.
Natomiast co do pierwszej strony, to jakieś dolary kapią. Jednak kwoty nadal są małe, więc nie nazywam tego zarobkowaniem a zabawą. Jednak już na paypala spadło 1,5k PLN z tego, więc jak uzbiera się większa kwota to coś będzie można zakupić sponsorowanego przez ogads.
A tak poniżej kilka ostatnich dni:
Z tą stroną też testowałem różne tipy (podpatrzone u innych i też część mojego autorstwa), które miały za zadanie szybko podbić stronę, kiedy była w topce ale nie na samym szczycie. I powiem wam, że część rzeczywiście fajnie działa. Efekt najczęściej był chwilowy (1-3 dni) ale ruch dość wyraźnie poszedł do góry i zarobki oczywiście też (wtedy dziennie było ~15$)
A jak ktoś planuje też wystartować z SEO, to ważne jest dobre dobranie niszy. Jak mamy popularny temat pod USA, to nawet w słabsze dni, jak jest mało UV, przy nawet kilku leadach powinno wpaść kilka $$. Natomiast, kiedy przypadkowo nasz target będzie wśród bardziej opalonej społeczności globu, to można mieć 100 leadów i 3$ dniówki

.