Po dwóch dniach testowania vlepek wracam z postem pełnym dawką informacji i testów! Ostatnie dni to same testy i testy. No ale od czegoś trzeba zacząc i działać
Zaczniemy klasycznie od OgAds. Statystyki i leady. Statystyki trzymaja się na blogu miedzy 25-33uu dziennie. Trzeba to zwiększyć bo bida jak skur****yn.

Co to leadów to wpadły pojedyńcze po pare centów $ ale zawsze coś. Na tle miesiącu wypada to miej więcej tak:
No i UWAHHHA!!! Wpadł pierwszy DOLAR

na OgAds! Teraz lecimy w pierwsze 10$ !
Od 2 dni testuje vlepki pod polski ruch. Wrzucam vlepe, pinguje, zostawiam -> czekam na rezultaty. Ilość UU wygląda następująco:
Narazie co ruszyłem pod PL ale no zawsze to pierwszy ruch pod PL. Może na dniach/tygodniach przełoży się to na leady. Także w planach konkret program pod konkret kraj i to nie będzie Polska. Zobaczyymy jak wyjdzie, jestem pozytywnie nastawiony.
Co dzisiaj zrobię?
->post + ping,
->vlepki,
->atak social media czyli ->YT, DM, FB, cały czas zapominam o Twitterze i Pinterescie)

->Instagram

wczoraj zapomniałem dodać paru foteczek i niestety czasu mi brakuje na Instagram a metodę znam bardzo ciekawą. Możliwe, że ją wystawię na sell za "klasyczne złocisze" w małej ilości ale to się zobaczy. Pierw muszę zrealizować kolejne cele, czyli zwiększyć traffic na zagranice i PL żeby pierwsze leady takie porządniejsze zaczeły wpadać.
Wracając do Landing Page pod zagranice to jest gotowy, tylko podpiąć gatewaya i podmienić linki na blogu. Tym zajmę się jutro bo to kosmetyka. Dzisiaj bardziej zajmę się zdobywaniem trafficu.
Za jakieś pomysły, linki do metod czy wszelakie pomoce to lecą repy !!