Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS » Popróbujemy coś dorobić.

Autor Wiadomość
RE: Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS
Sprawdź:
Zabrze kojarzy mi się tylko z siostrami boromeuszkami, czyli tragicznie.

ps. powodzenia Wink
Glosy: Itachi198 (+1)
Witam, proszę o udostępnienie akcji o której ostatnio było głośno w mediach.
Chodzi o chłopca który wpadł w rozwieszoną, metalową linkę i pociął gardło.

https://pomagam.pl/pomocdominikowi

[Obrazek: Zwt6uvj.jpg]

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
Glosy: Crausher (+1)
Nie wierze czasem w ludzi.
Witam, po przerwie. Moja niska aktywność w tym dzienniku była spowodowana moją sytuacją zawodową. Od jakiegoś czasu pracuję w Holandii, w Amsterdamie, prowadzę Działalność Gospodarczą. Budowlanka od podstaw, ale jak na polaka przystało muszę umieć zrobić wszystko Lol

Przy pracy 59 godzin tygodniowo i stawce 10 euro na godzinę postanowiłem że zawieszę moje potyczki z ogads na jakiś czas i skupię się na pracy fizycznej, zwłaszcza że za mieszkanie nic nie płacę, a dzięki nowej ustawie, zus kosztuje mnie 300zł miesięcznie Cool

Zastanawiam się jak mógłbym w miarę bezpiecznie inwestować pieniądze, jedyne co przychodzi mi do głowy to ostatnio tak popularne- kryptowaluty oraz mieszkania pod wynajem lub remont i odsprzedaż.
Możecie coś doradzić, nie chcę stracić kapitału, przy powiedzmy 70 000zł zainwestowanych w krypto wystarczy, że zarobię 5% w skali miesiąca by osiągnąć 3500zł profitu, to kusi Big Grin
Nie mam w tym temacie wiedzy, ani żadnego doświadczenia, czeka mnie długa i mozolna nauka.

Kupiłem w empiku na promocji książkę "Potęga Podświadomości" Jeseph Murphy w twardej oprawie, dziś mam zamiar zacząć czytać tę pozycję. Słyszałem dużo pozytywnych opinie na temat tego dzieła, co powoduje gęsią skórkę na moich rękach Lol

[Obrazek: pZEl0ZG.jpg]

Głównym moim założeniem było stworzenie sklepu internetowego, dostanie dofinansowania z urzędu pracy. Pani dyrektor PUP w Mielcu stwierdziła, że nie będzie świecić oczami jak zlikwiduję firmę po roku facepalm
oraz że nie dają dofinansowań na sklepy inne niż stacjonarne. Zaproponowała żebym założył sklep z nawozem facepalm Nie będę tego publicznie komentować Rolleyes

Kończąc, zapodam piosenkę przedstawiającą plusy mieszkania w Amsterdamie, które zawarte są w piosence Kali'ego Big Grin

Pozdrawiam serdecznie, życzę miłego weekendu! Big Grin
Glosy: tomek7912 (+1), Crausher (+1), Guxinimod (+1)
Dziennik prób i błędów! PPI & Premium SMS
Sam trochę czytałem Potęgę Podświadomości i niestety musze rzec, ze książka to bajeczka dla ludzi wierzących w jednorożce i syreny Wink taka moja prywatna opinia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz