Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cytat:Witam. Jako że w życiu trzeba sie nieustannie rozwijać to doszedłem do wniosku, że robienie ankiet i klikanie za grosze nie jest ani rozwijające, ani ciekawe, ani nawet opłacalne.
Minęło trochę czasu od ostatniego posta. Zarobione wcześniej pieniądze ulokowałem na krypto (przynoszą już pierwsze pasywne zyski) i zgodnie z obietnicą zabieram się za profesje bardziej ambitne niż klikanie i ankiety. Model w którym pragnę zarabiać i w którym się obecnie szkole to CPA. Działam na serwisie OGADS i nabyłem już nieco doświadczenia na tej płaszczyźnie. Dziennik muszę kontynuować z tego względu, że pamiętam jak bardzo motywował mnie on przy tym jak "zarabiałem" jeszcze na klikaczach. Także już dziś startujemy na pełnej, testujemy wszelkie metody, nisze, pomysły i czekamy na wyniki. Pozdrawiam forum!
Dobra. Pobawiłem się dziś nieco z różnymi konfiguracjami CL (gatewayów) i wstępnie wiem co lepiej, a co gorzej konwertuje. Choć zamierzam działać głównie w grach na androida, założyłem dziś konto na ig w bardzo specyficznej niszy i z dużym potencjałem na konwersje. Temacik śledzę od dawien dawna także jestem ciekaw jak to wszystko będzie wyglądało. Na płaszczyźnie krypto duuuże wzrosty, szkoda że mam tak mały kapitał.
Działamy!
Jak dobrze, że na krypto coś się dzieje (prawie podwojona kwota inwestycji w 2 dni), bo na CPA jest tragedia. Myślę, że sytuacje najlepiej odda screen.
Dziś postaram się skalować projekt i nisze na CPA, ale nie wiem jak to dalej będzię. Konwersja jest żenująco niska pomimo przyzwoitych wejść. No cóż trzeba iść dalej i się nie poddawać.
PS. W ciągu ostatnich 2 dni ~160 PLN, w głównej mierze krypto.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2017 22:45 przez jackbriggs.)
Zakmnąłem dziś depozyt na krypto. Pomnożone pieniądze albo poczekają na jakąś ciekawą monetę, albo zostano ponownie pomnożone w jakiejś sprzedaży stacjonarnej. Wciąż skaluje IG pod Ogads i można powiedzieć, że dzis pewien efekt przyniosło, aczkolwiek to wciąż nie jest nawet 1/100 zadawalającej kwoty.
Także wyciągamy wnioski i lecimy dalej.
~ 60 na krypto i kilka dolców z innych biznesików na kiju. Zamierzam wpompować kilka dolarów na jakieś w miarę obiecujące krypto. Ogarnę tylko sygnały i jazda.
~150 PLN przez święta, straszliwie się wleką wszelkie transakcje. Po korekcie powoli wszystko wraca do normy. Żałuje, że się nie obkupiłem w największym dołku. Czekam, aż kapitał wpłynie na Bittrexa i kupuje pewną krypto która póki co jest wciąż po bardzo atrakcyjnej cenie i wykazuje potencjał wzrostowy. Wypłaciłem sobie również troche środków, żeby pomnożyć to stacjonarnie.
Poniżej fajna klimatyczna, islandzka nuta. Zawsze chciałem pojechać na Islandie i zajarać tam drogie cygaro na tle zorzy polarnej haha Pozdro forum.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2017 11:18 przez jackbriggs.)