(11-10-2017 08:52)lucass9600 napisał(a): temat ucichł ciekawe.. forex i trading to piękny ,ale trudny biznes
a to co tu promujesz to zwykłe oszustwo i scam
Ucichl u tych co nic nie robia

Ja nie mam zamiaru spamowac pod postem a ci ktorzy maja troche checi w sobie pisza do mnie bezposrednio.
Oszustwo i scam? To wyjasnij mi dlaczego nagle zaczalem odnosic rezultaty jak i moi znajomi chociaz nigdy wczesniej nie mialem stycznosci z forexem?
Scam- nazwa potocznie uzywana do okreslenia firmy, ktora uciekła z naszymi pieniedzmi ( przewaznie super wiarygodne hyipy i revy) pokaz mi osobe, ktora "stracila" przystepujac do naszej firmy, no chyba ze sie zarejestrowala i nic nie robi no to juz jej wina
Kilka osob poprosilo mnie o przetestowanie sygnalow, wysylalem im przez tydzien po czym dolaczyly do zespolu bo widza ze to dziala. Dlatego prosil bym Cie kolego o zapoznanie sie z tematem a dopiero pozniej nazywanie czegos oszustwem
Jesli masz wiecej pytan, chcesz podyskutowac zapraszam na priv ja nie mam niczego do ukrycia. A to co robie dziala, nie mam zamiaru prosic ludzi zeby dolaczali do projektu, jesli nie widzisz siebie w tym temacie to po prostu wyjdz z tego dzialu
pozdrawiam.
P.S. chyba faktycznie to oszustwo ;/ Ale dniowka dobra to zostane jeszcze troche