Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gamekit, Banantic, Gamehag czyli 3 strony, na których łatwo możecie zarobić!» Gamekit, Banantic, Gamehag to zagraniczne odpowiedniki dogry, bananki oraz gamehag. Zapraszam do tematu!
RE: Gamekit, Banantic, Gamehag czyli 3 strony, na których łatwo możecie zarobić!
Sprawdź:
Z emulatora na komputerze robiłem fake konta z refa, a na telefonie logowałem się tylko na główne konto(wszystko z przeglądarki puffin). Po zebraniu na głównym koncie 15000 punktów i postanowiłem coś wypłacić. Po dwóch dniach od zażądania wypłaty dostałem bana na wszystkich kontach. Wiesz może o czym mogłem zapomnieć ? Dodam jeszcze, że po wylogowaniu się z konta gamekit wyłączałem wszystkie karty i restartowałem puffina.
RE: Gamekit, Banantic, Gamehag czyli 3 strony, na których łatwo możecie zarobić!
(21-08-2017 20:22)Vortex3322 napisał(a): Z emulatora na komputerze robiłem fake konta z refa, a na telefonie logowałem się tylko na główne konto(wszystko z przeglądarki puffin). Po zebraniu na głównym koncie 15000 punktów i postanowiłem coś wypłacić. Po dwóch dniach od zażądania wypłaty dostałem bana na wszystkich kontach. Wiesz może o czym mogłem zapomnieć ? Dodam jeszcze, że po wylogowaniu się z konta gamekit wyłączałem wszystkie karty i restartowałem puffina.
Ten sam adres mac? skaczącą lokalizacja? Po to jest mozliwosc w memu robienia multi by zapobiec banowi. Jesli robiles wszystkie konta na jednym adresie to nie ma co sie dziwic.
Dodam ze dostalem bana na jednym z refow po tym jak przypadkowo wylaczylem puffina. Skontaktowalem sie z supportem i dowiedzialem sie ze jesli wroci sie na pierwotna lokalizacje (ta w ktorej sie rejestrowalo) to nasze konto zostanie odblokowane automatycznie.
A jak zamówię już wszystko co chciałem z refa to mogę wyłączyć emulator i w momencie otrzymania klucza zalogować sie na nowo otwartym emulatorze ( innym ip ) w celu otrzymania klucza bez bana ? Bo nie wiem czy jedna zmiana ip może wpłynąć na bana ?
(21-08-2017 23:09)Matoro132 napisał(a):
(21-08-2017 20:22)Vortex3322 napisał(a): Z emulatora na komputerze robiłem fake konta z refa, a na telefonie logowałem się tylko na główne konto(wszystko z przeglądarki puffin). Po zebraniu na głównym koncie 15000 punktów i postanowiłem coś wypłacić. Po dwóch dniach od zażądania wypłaty dostałem bana na wszystkich kontach. Wiesz może o czym mogłem zapomnieć ? Dodam jeszcze, że po wylogowaniu się z konta gamekit wyłączałem wszystkie karty i restartowałem puffina.
Ten sam adres mac? skaczącą lokalizacja? Po to jest mozliwosc w memu robienia multi by zapobiec banowi. Jesli robiles wszystkie konta na jednym adresie to nie ma co sie dziwic.
Dodam ze dostalem bana na jednym z refow po tym jak przypadkowo wylaczylem puffina. Skontaktowalem sie z supportem i dowiedzialem sie ze jesli wroci sie na pierwotna lokalizacje (ta w ktorej sie rejestrowalo) to nasze konto zostanie odblokowane automatycznie.
(22-08-2017 01:38)Sebix1929 napisał(a): A jak zamówię już wszystko co chciałem z refa to mogę wyłączyć emulator i w momencie otrzymania klucza zalogować sie na nowo otwartym emulatorze ( innym ip ) w celu otrzymania klucza bez bana ? Bo nie wiem czy jedna zmiana ip może wpłynąć na bana ?
Da się jakoś zmienić ten adres mac ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2017 02:08 przez Vortex3322.)