Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: CashbackRabat - Wpłać 23zł, Zarób 80zł za 20min pracy!
Hejka, u mnie też kaska na koncie. Panowie, tak jak w poradniku wybrałem "Lotto PowerBall"
Jeśli tym razem bym wybrał "Lotter Polskie Lotto" i tak samo przeprowadził całą operację to dostanę kolejne 80zł zwrotu?
RE: CashbackRabat - Wpłać 23zł, Zarób 80zł za 20min pracy!
(05-05-2017 10:17)Dzik Mateusz napisał(a): Hejka, u mnie też kaska na koncie. Panowie, tak jak w poradniku wybrałem "Lotto PowerBall"
Jeśli tym razem bym wybrał "Lotter Polskie Lotto" i tak samo przeprowadził całą operację to dostanę kolejne 80zł zwrotu?
Nie, "Cashback przysługuje za dokonanie jedynie pierwszego zakupu w sklepie.Oferty Lotter PowerBall oraz Lotter Polskie Lotto się pokrywają. Cashback jest przyznawany za dokonanie zakupu losu w jednym z powyższych sklepów."