Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(30-05-2017 14:04)TheDragonnis napisał(a): Mam pytanie. Nakopałem sobie tych GH/s, mam ich o wartości 1,5$... Jak mogę to wypłacić albo przemienić, żeby mi szybciej kopało inne kryptowaluty?
GHSy są nie wypłacalne. Musisz zacząć kopać inną kryptowalute (najlepiej chyba Bitcoina, bo najmniejsze minimum do wypłaty). Jak chcesz przyśpieszyć to kopiesz dalej GHS ale jak chciałbyś zacząć wypłacać to kopiesz dowolną kryptowalute. To tyle
(30-05-2017 14:04)TheDragonnis napisał(a): Mam pytanie. Nakopałem sobie tych GH/s, mam ich o wartości 1,5$... Jak mogę to wypłacić albo przemienić, żeby mi szybciej kopało inne kryptowaluty?
GHSy są nie wypłacalne. Musisz zacząć kopać inną kryptowalute (najlepiej chyba Bitcoina, bo najmniejsze minimum do wypłaty). Jak chcesz przyśpieszyć to kopiesz dalej GHS ale jak chciałbyś zacząć wypłacać to kopiesz dowolną kryptowalute. To tyle
A w takim razie jak mogę to GH/s dać, żeby przyspieszyć inne?
(30-05-2017 17:13)HubabubaPl napisał(a): Co jak co ale najlepiej kopać USD tylko 1$ minimum kiedy BTC to 0.001 czyli > 1$. Wypłata w kilka godzin na PM
Ale USD wolniej leci od BTC.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2017 18:39 przez TheDragonnis.)
(30-05-2017 18:39)TheDragonnis napisał(a): Ale USD wolniej leci od BTC.
Jak ci może wolniej lecieć USD jak to jest oparte na twoim GH/s ???
Macie podgląd jak to u mnie wygląda i po wymnożeniu BTC po aktualnym kursie na stronie wyszło nawet mniej na miesiąc niż USD ale to tam kilka centów.
TheDragonnis I tak czy tak tego nie wypłacisz chodź uzbierasz minimum czegokolwiek ...
By wypłacać trzeba mieć 2 level, bez własnej wpłaty z darmowych ghs nie zdążysz tego osiągnąć przed końcem programu ....