Witam wszystkich
Wziąłem się do pracy, specjalnie na życzenie
adamcio99922 pocisnę mocniej żeby poczuł nutkę rywalizacji
Na początku zacznę od tego, że jestem szczęśliwy z postawienia blogów pod PPI. Od dłuższego czasu nie wrzucałem nic nowego a co jakiś czas wpadają leady. Najlepsze jest to, że mało kiedy wpada mi mniej niż
1$ za leada

Tak wygląda sytuacja na chwilę obecną:
Dzisiaj dostałem wypkę
2,40$ i powiedziałem dziewczynie, że jak wpadnie dzisiaj albo jutro lead za
1,2$ lub więcej to wznawiam pracę nad PPI. Kilka godzin później patrzę lead za
1,62$ 
Także do pracy rodacy, aczkolwiek wcześniej...
Wspomnę, że strona TAT podobno dzisiaj ma zacząć działać. Ciekawe bardzo, bo jestem ciekawy jak moje paczki i co z tym dalej robić. Planuję zainwestować kilka zielonych, ale chciałbym żeby strona działała. Moja reklama którą podpiąłem nie okazuje się zbyt skuteczna. Trzeba będzie spróbować czegoś innego.
W EPN powoli coś też zaczyna się kręcić. Udało mi się już kilka
$$$ wypłacić z tego programu dlatego nie wzruszają mnie małe zawieruszenia, które niektórzy na forum przeżywają z wielkim bólem. Stan portfela wygląda na chwile obecną tak:
Co do Allegro...
Hmm ruszam całkowicie od zera. Założyłem nowe konto jakiś czas temu, ale dopiero kilka dni temu powstała pierwsza aukcja. Obecnie udało mi się wbić w świetną nisze. Sprzedaż idzie jak szalona. Ciągle siedzę i robię zamówienia w przerwie pijąc kawę
Konto podpiąłem do TradeWatch żeby mieć więcej info o swojej sprzedaży oraz o konkurencji. Na dzień dzisiejszy wygląda to następująco:
Jestem dość zadowolony ze sprzedaży, ponieważ nie zrealizowałem do końca mojego planu z produktami oraz promocją.
Przy okazji kupię konta FP w dobrej cenie - najlepiej stała współpraca
W najbliższym czasie planuję też dołączenie sklepu internetowego oraz rozszerzenie obszaru działania o dodatkowe portale typu Ebay czy Amazon o których wspomniał Adaś

Ale to za chwilę, na razie tutaj trzeba zrobić coś grubego
Na chwile obecną od początku sprzedaży na Allegro udało się wygenerować przychód około 860zł - 350zł (koszt Allegro) = 510zł do kieszeni. Jest to kwota przybliżona. Pod koniec miesiąca przeliczę dokładnie, ponieważ trzeba uwzględnić wszystkie koszty itp... Dobrze, że mam księgową
Tyle na dzisiaj. Do następnego