Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Nieaktualne]LFE vs UNI

Autor Wiadomość
RE: LFE vs UNI
Sprawdź:
I jak było? Graliscie? Ja bd dopiero na kompie od wieczoru soboty.
Daj spokój, 0 składu, 0 gry, w dupe do 0
0 składu 0 zgrania kurwa 0

Jutro o 21 rewanż już skład mam wyniki jutro wieczorem

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
Odnośnie jutrzejszego rewanżu, nasza kolejna mapa to de_tuscan. Wink
Spoko my zostajemy, dd2 i gramy mr12

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
takie z was dupy nie potraficie wygarc z jakmis nobkami zero u was gry zero skila

pozdro DOROTKA

a marello mam kilka info dla ciebie odnosnie waszego FFA

Pucki, członek http://zarabiam.com od May 2010.
Nom taaa dupy... Kurwa ja przez 3/4 spara grałem z lagami bo zapomniałem wyłączyć uTorrenta -.-' Nie było składu... Hardy jak zwykle nie przylazł... NoNam3 to ślepy był albo udawał bo na nuke w hangarze był 1 ziomek i to widoczny a on go nie widział... Marello zawsze zamykał... ManieW grał zamiast któregoś z Wielkich Nieobecnych... Potem zamiast NoNam3 wbił KoGi ale też nie za dużo to dało... Ogólnie nie ogarneliśmy bo skład z dupy i 0 taktyki... Poświęcił bym jeden z treningów i stworzył jakąś taktykę bardziej rozbudowaną niż Marello, KoGi i Maniew na B a Satan i Paskur na A... Dziękuję ! Dobranoc ! I Marello nie zgolę łba... I do tego Marello napisał byś skład 1 DZIEŃ PRZED SPAREM żeby każdy o tym się dowiedział a nie "Przed sparem na TS..."
Spar zero ale wyszliśmy z założenia że przegramy, słysząc noname na tsie tez nie miałem ambicji grac.

Co do treningów Satan miałem napisać to co ty.

Treningi to tylko 1h w tygodniu gry bez taktyk bez niczego wiec po co to jest, 1h i tak w tygodniu pogram...

Cf miało ciekawe taktyki, a przegraliśmy tylko 2 rundami z 2 na b reszta na a, taksamo, taksamo, taksamo, taksamo, taksamo, taksamo, a potem 2 na most reszta brama, taksamo taksamo taksamo taksamo...
Cytat:takie z was dupy nie potraficie wygarc z jakmis nobkami zero u was gry zero skila

Taki z ciebie kozak? Zapraszam na dzisiejszy rewanżyk, pokarzesz co umiesz...
Pucki cienki jest, tylko opowiada ;p
Wątek zamknięty