Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Byłem z 4 lub raz 5 razy w Skorzęcinie w ostatnich latach i cały ogromny ośrodek bardzo spoko. Niestety z czasem moim zdaniem sporo stracił. Teraz właściciele nastawiają się tam głównie na rodziny z dziećmi, bardzo rzadko trafi sie ktoś kto chce wynająć domki zorganizowanej grupie. Wynika to zapewne z licznych przygód. Druga sprawa że bardzo niechętnie wynajmują domki na weekend czy 3 lub 4 dni. Wolą po prostu wynająć na cały tydzień i mają zarobek za każdy dzień a tak to ciężko kogoś im będzie znaleść na pozostałe 2, 3 dni.
Dzwoniłem dziś do kilku ośrodków w skorzęcinie i to co otobet napisał to niestety fakt - i nawet nie wspominałem im o "GRUPIE" - tylko zapytałem o dostępność i na mniej niż tydzień w ogóle nie wynajmują - więc tą miejscówkę chyba będziemy musieli skreślić.
(13-03-2017 14:37)Admin napisał(a): Dzwoniłem dziś do kilku ośrodków w skorzęcinie i to co @[otobet] napisał to niestety fakt - i nawet nie wspominałem im o "GRUPIE" - tylko zapytałem o dostępność i na mniej niż tydzień w ogóle nie wynajmują - więc tą miejscówkę chyba będziemy musieli skreślić.
Ktoś jeszcze jakieś godne polecenia miejsca zna?
Gdzie szukałeś ? Na olx sporo różnych właścicieli daje ogłoszenia, trzeba po prostu próbować. Mi w tamtym roku udało sie utargować od środy do niedzieli w sierpniu z tym ze wtedy 15 to było święto i przekonałem właściciela ze w ten dzień raczej nikt nie będzie przyjeżdżał
Osrodek spoko, jak ktoś nie był to na pewno z raz chociaż polecam, boiska do nogi, kosza siatkówki, różne rowerki wodne, masa automatów, molo i wieczorem kilka miejsc z imprezami
(13-03-2017 14:37)Admin napisał(a): Dzwoniłem dziś do kilku ośrodków w skorzęcinie i to co @[otobet] napisał to niestety fakt - i nawet nie wspominałem im o "GRUPIE" - tylko zapytałem o dostępność i na mniej niż tydzień w ogóle nie wynajmują - więc tą miejscówkę chyba będziemy musieli skreślić.
Gdzie szukałeś ? Na olx sporo różnych właścicieli daje ogłoszenia, trzeba po prostu próbować. Mi w tamtym roku udało sie utargować od środy do niedzieli w sierpniu z tym ze wtedy 15 to było święto i przekonałem właściciela ze w ten dzień raczej nikt nie będzie przyjeżdżał
Osrodek spoko, jak ktoś nie był to na pewno z raz chociaż polecam, boiska do nogi, kosza siatkówki, różne rowerki wodne, masa automatów, molo i wieczorem kilka miejsc z imprezami
Nie ma znaczenia gdzie, parę zawsze "utargujesz" ale nie grupę powyżej 30 osób... zresztą Nasza elita byle gdzie spać nie będzie chciała
Nie ma znaczenia gdzie, parę zawsze "utargujesz" ale nie grupę powyżej 30 osób... zresztą Nasza elita byle gdzie spać nie będzie chciała
mają domki 2/4 osobowe, jest jeziorko jakieś kajaki, wakeboarding, w zakresie grillowania to w zależności od pogody można lub nie można robić grilla - jeśli będzie susza to nie można bo to obok lasu jest.