Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj 3$+ dziennie poświęcając kilka minut na TwitchFollows!
Sprawdź:
Moment coś mi tu nie gra. Miało być z 3 dolary dziennie, a ja mam tylko 8 ofert co przekłada się na jakieś 160 punktów. Więcej ofert followów mi się nie pokazuje.
(20-02-2017 17:31)seba274 napisał(a): Moment coś mi tu nie gra. Miało być z 3 dolary dziennie, a ja mam tylko 8 ofert co przekłada się na jakieś 160 punktów. Więcej ofert followów mi się nie pokazuje.
Mi się wydaje że dana oferta się utrzymuje przez jakiś czas i jak inni Cie wyprzedzą to Ci zniknie i dlatego warto jest nagrać sobie macro w imacrosie żeby Ci to odświeżało co sekundę, nie mniej jednak 3 $ dziennie jakoś czarno to widze xD
zaliczylo mi 13 z 18 ofert. Nie wiem jedynie dlaczego skoro mam 1 refa i dostałem 250pkt to te punkty nie sa uwzgledniane w bilansie do wyplaty. aczkolwiek do tych 3$ to daleka droga