Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Polecam razem z rozekrr wrzucamy moja narzeczona na głęboka wodę zarabiania przez internet, a wszystko to dzięki sklepowi na cupsell.
Ciekaw jestem jak to wyjdzie
Uwaga mała aktualizacja oferty, z której korzysta większość kupujących.
Oferta 1 Sklep w cenie 150 zł w którym tworzę grafikę (header-góra, tło), dodaję 15-20 produktów oraz doradzam gdzie i jak promować. Jest to oferta standardowa.
Oferta 2 Dwa sklepy w cenie 300 zł w których tworzę grafikę (header-góra,tło), dodaję na każdy po 30-40 produktów, oraz dla każdego wykonuję działania związane z SEO. Zdobywanie backlinków, profile web 2.0, marketing szeptany.
W tej ofercie uczę osobę kupującą, jak samemu tworzyć SEO, pokazuję jak ja to robię. Dzięki SEO, oraz ewentualnej podpince domeny pod sklep, zdobywa on stałe pozycje w Google i zyski wzrastają.
Przy pisaniu na PW proszę pisać, którą ofertę wybierasz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2017 09:40 przez rozekrr.)
Szybka, fachowa i profesjonalna usługa! a wrażenie? wspaniałe już od pierwszej chwili
Indywidualne podejście sprawia, że czujemy się naprawdę ważni przy tej usłudze
Oraz to czego brakuje wszędzie.. sklep oddany PRZED CZASEM!!
Kto się jeszcze zastanawia niech przestanie i napisze PW!!
Pozdrawiam i dzięki raz jeszcze