Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa!
(14-12-2016 22:41)Czifkif123 napisał(a): apropo tych pięciu postów od lipca 2k16.. Trochę słabo, że wracając tu po przerwie nie mogę wziąć udziału w restock'u bardzo niemiło
Słabo to jest z twoim czytaniem ze zrozumieniem.
Ma się czas do 20 grudnia aby napisać te przynajmniej 5 postów. No chyba że wiesz o tym, tylko że lenistwo ci na to nie pozwala.
(15-12-2016 08:56)Czifkif123 napisał(a): no niestety tak to już jest jak w świecie realnym jesteś nikim to wywyższasz się w internecie
skąd wiedziałeś?? Kto ci to powiedział??
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2016 12:26 przez Hybrid1990.)
RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa!
a to w takim raziee zwracam honor troche wyrozumialosci dla palaczy btw. wystarczyłaby pierwsza część twojej wypowiedzi, a tu od razu pocisk, że jestem leniwy? no niestety tak to już jest jak w świecie realnym jesteś nikim to wywyższasz się w internecie Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2016 09:25 przez Czifkif123.)
"niektóre z nich bedą wymagały posiadania symbolicznej ilości naszej forumowej waluty forum gold (FG), najdroższa z nagród która można będzie zamówić za forum goldy nie przekroczy 100 Forum Gold - czyli naprawdę niewiele Wink"
Dla pewności muszę mieć te 100 FG w momencie wybrania nagrody ? Wybieram nagrodę za która muszę zapłacić 100 fg wypełniam szybko formularz i okazuje się, że ktoś był szybszy. To wtedy FG mi przepadają ? czy zostają na moim koncie ?