Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ostatnio przysłali zaproszenie do nowo powstałej społeczności "moja społeczność domowa". Nowa bo ruszyła w połowie stycznia tego roku. Udało mi się załapać do mojej pierwszej społeczności po 8 miesiącach zabawy w ankiety
Jestem już 2 tygodnie na panelu. Bonusa otrzymałem. Ankiety/zadania regularnie przychodzą mi na maila. Niestety w moim przypadku strasznie ciężko zakwalifikować się do jakiejkolwiek ankiety. Do tej pory udało mi się tylko jedną ukończyć. Z tym że i ta jest dalej "w oczekujących". Na ich stronie pisze, że maksymalny czas na zweryfikowanie trwa do dwóch dni, a u mnie to już znacznie dłużej się przeciąga. Support w ogóle nie odpowiada...
(03-02-2020 14:55)DonGrigori napisał(a): Mi maks tydzień weryfikuje. Trzeba czekać. Lipy tam nie mapoza tym cowspomniałeś - dziesiątki maili a może kilka ankiet z tego się uda zrobić.
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Od ostatniej ankiety za 0.13$ minął już tydzień, ale dziś się loguję, wchodzę w saldo i ku mojemu zaskoczeniu - dwie, wczorajsze ankiety poprawnie zaliczone. Jedna za 0.70$, druga 0.50$. Czyli razem 1.20$
ps: Maile zawsze można wyłączyć w ustawieniach konta.
Mi wogóle coś wariują czasami tę ankiety. Albo jak zaczynam ankietę pokazuje że nie pasuje do niej, ale daje mi ją wypełnić. Albo wypełniam poprawnie ankietę i po ostatnim pytaniu (już nawet po pytaniu o tym co wprowadzić lepszego do ankiety) dostaje Przykro nam że ci się nie udało wypełnić ankiety.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka