Siemka!
Ostatnio bardzo mało czasu tu pisze, głównie przez brak czasu, a co za tym idzie nie mając czasu tu coś napisać, tym bardziej nie mam czasu na nowe projekty :/
Zacząłem magisterkę i niestety z 2-3 zajęć tygodniowo i mnóstwa wolnego czasu, jego ilość spadła prawie do zera (dlatego też nie zawsze odpisze na gg, otworze gdzieś w pośpiechu na tel, potem nie ma kiedy odpisać)

codziennie zajęcia od rana, później jeszcze siłownia i do domu wracam dopiero wieczorem, czasem jeszcze się gdzieś zostaje ze znajomymi to wbijam do domu tylko się przespać i rano jadę dalej, lipa.
Zarobki są mimo wszystko bardzo zadowalające, bo mam fajną niszę, którą wciskam w wolny czas jak tylko mogę i jakoś się realizuję, właśnie zasiadam i mam zamiar przez weekend trochę nadgonić. Mimo wszystko w tym miesiącu sporo się naskładało:
Dodatkowo prawie 300 zł na eforsie, super, zwłaszcza że w styczniu moje zarobki spadły prawie do zera i nie mając pomysłu bałem się o swoją przyszłość, a właśnie w nagrodę dla siebie kupiłem sobie zegarek za 1400 zł, właśnie z subskrypcji. Mimo, że zarobki bardzo satysfakcjonują to sama praca nie do końca, mam w głowie bardzo fajny projekt, mało konkurencyjna nisza, na którą wiem, że jest zapotrzebowanie i od miesiąca nie mam kiedy się za to wziąć, mam nadzieję że z czasem się cały ten zap***ol uspokoi i jakoś to ogarnę
Pozdrawiam wszystkich, którzy śledzą mój dziennik, mimo iż wiele się tu ostatnimi czasy nie dzieje

powodzenia dla każdego z Was!
https://www.youtube.com/watch?v=jjvtveNEyB0