Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Haha owszem dlatego oplaca sie reinwestowac , bo zysk naprawde fajny da sie zrobić
Np dostałem prowizje 15 $ na blockchain przyszło 190 PLN
więc program naprawde fajny
Najlepiej reinwestowac po wyplacie , wplacac na nowo suma depo zbiera sie blyskawicznie i naliczenia te ogromnie rosnā
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2016 15:57 przez StoneMan.)
RE: Bitz2U 18% Dziennie przez rok !!! PŁACI CAŁY CZAS
Jeżeli ktoś ma ochotę zainwestować 100 + $ To walcie PW , Dogadamy się o refback
Dla osób 1000 $ + oferuje zabezpieczenie w wysokości 25 % inwestycji Smile ( Na okres 5 dni , jeżeli zescamił by się w ciągu 5 dni od depo oddaje 25 % Wartości depozytu ! )
O chęci wzięcia udziału w mojej ofercie zabezpieczającej proszę o uprzednią informacje wraz z nickiem z bitz2u , żebym poprostu trzymał bitcoiny na ewentualny zwrot
Codziennie również dla przejrzystości będę umieszczał listę użytkowników ( Może być kawałek nicku + Kilka * jeżeli chcesz pozostać anonimowym )
Myślę że to fajna opcja , Nawet jakby zescamił się po 6 dniach to już około 80 % inwestycji masz na koncie Smile
Moją prognozą jest koniec stycznia / Lutego ze względu że bitz2u jescze raczkuje , Ilość depozytów znacznie zwiększa się % z dnia na dzień a wypłaty nie są jakieś szczególnie wysokie
Czekam na wiadomości Smile Odpisuje najdłużej w ciągu 15 min , Oczywiście osobom które biorą udział w zabezpieczeniu depozytu , Oferuję również kontakt przez fb ( Real )