Kolega chciał pomocy w znalezieniu programu do inwestycji a tu oczywiście wywiozła się dyskusja na 50 stron (bo za pewne tyle będzie)
A ja wrócę do tego...
(15-11-2016 10:13)Kolgent12 napisał(a): Witam, mam pytanie, chciałbym zainwestować okolo 400złotych w RevShare, stąd pytanie który serwis najlepszy taki który nie upadnie za pół roku, oraz gdzie największy procent. Szukam również mentora więc jak ktoś chce pociągać prowizję od moich wpłat to zapraszam na priv, poniewaz mam kilka pytań.
Kolgent12
Żaden program nie gwarantuje Ci w 100%, że nie padnie za pół roku (ale to już pewnie wiesz z dyskusji).
Zastanów się czy na pewno chcesz inwestować w RS, ja osobiście polecam zainwestować w jakiegoś bux'a.
Jest to trochę bardziej bezpieczne niż rs, oczywiście ryzyko jest zawsze. Ale jest wiele ciekawych bux'ów, który płacą od kilku lat (8-4 lata i mniej). Czy jakiś rs tyle płacił? Nie wydaje mi się.
Wiele osób sądzi, że tam jest mały zarobek. Oczywiście to jest bzdura, po zebraniu odpowiedniej ilości RR (kwestia czasu) i odpowiednio nimi zarządzeniu + konto premium można wyciągać całkiem ładne sumy.