Sprawdź:
@ebooks4free.pl
Nad FlappySkins ciągle się zastanawiam. Mam kilka pomysłów na zarabianie tam nie tylko ze skinów. Tylko nie wiem czy warto inwestować w to dalej czas, bo mam inne projekty i chcę z nimi też spróbować

Tak, aplikacja będzie na GPlay, a gra prawdopodobnie na GPlay i iOS.
Skryptu niestety nigdzie nie udostępniam.
@olekn1
Wykres całego systemu betowania nie odkrywa

Powiem tylko, że skrypt pozwala na wytrzymanie kolejki 197 niepowodzeń i w razie niepowodzenia traci tylko 0.03BTC.
Na razie kasę z tego wypłaciłem, oddałem to co jeden z użytkowników zainwestował i skupiam się na innych projektach.
Jak będę miał luźną sumę typu 1-3tys zł to wtedy można postawić naraz z 15 botów lub więcej i taka gra staje się opłacalna. W przypadku jednego bota trwa to zbyt długo.
Zrobiłem symulację na 50mln losowań i:
Runda: 50000001 = 544 | Bet: 1 | Zarobek 25688859satoshi - 01:27:16/30.11
Także jak na hazard to algorytmy wyszły świetnie. Ale matematyka daje ogromne możliwości i przykładowo idzie po części przewidzieć taki moment:
Runda: 13255001 = 908 | Bet: 1 | Zarobek 39417388satoshi - 00:58:51/30.11
Wtedy wykonuje się kilka rzeczy i po 50mln losowań byłby dużo lepszy wynik
Ale w porównaniu do przykładowo jednego z najpopularniejszych sposobów - Martingal, gdzie z kapitałem 3x większym, bo 0.1BTC symulacje po tylu losowaniach były na ogrooomnym minusie to jestem mega zadowolony.
Minusem tego wszystkiego jest, że pracuje sam i mam wiele innych rzeczy na głowie to tworzenie kolejnych aplikacji, stron i gier nie idzie mi aż tak szybko. Ale teraz staram się też dopracowywać wszystko w każdym szczególe, żeby nie było takich niespodziane jak przy FlappySkins, że nagle skrypt nie wyrabia

Śmiało mogę powiedzieć, że wtedy fortuna przeleciała mi obok nosa. No ale nie ma co rozpaczać tylko trzeba dążyć dalej do wyznaczonych celów