Zebrało mi się na króciutką recenzję, oto i ona

Jeśli chodzi o cenę - myślę, że cena poradnika jest jak najbardziej w porządku, szczególnie biorąc pod uwagę możliwość nawiązania kontaktu z innymi osobami w grupie (i samą grupę, na której jest masa innej wiedzy!). Na początku przeczytałem poradniki, wprowadzałem wiedzę, ale czegoś mi brakowało. Ciągle dodawane tematy (rozszerzenia poradnika) i wpisy na blogu getpaid wypełniły mi tę pustkę. Część wiedziałem, ale takie uporządkowanie wiedzy i wiele nowych pojęć to było to, czego potrzebowałem. Wcześniej działałem chaotycznie, a dzięki pomocy mysc'a i jego przekładaniu wiedzy na praktykę zarobki ciągle rosną do góry.
Na grupie spotkałem też wspólnika z którym razem pracujemy - bardzo się cieszę, że zdecydowałem się na zakup, bo bez tego by się to nie stało

Jak dla mnie to w pełni zasłużone 10/10 za grupę i poradnik, nie żałuję ani złotówki, którą na niego wydałem - wszystko dawno się zwróciło. A niedawno (jak zresztą mysc wie) sam z siebie miałem ochotę podpiąć się jako jego polecony, jako forma podziękowania