Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[Get Paid] Mentoring Skracania - od A do Z - ZARABIAJ z pomocą 59 poradników!» Jednorazowa opłata! Łatwy dostęp do aktualizacji! Wysoka jakość materiałów! Ponad 59 aktualnych poradników! Działa od stycznia 2015 roku!
RE: ⚠✩ [Kompleksowy] Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do zamkniętej grupy ✩⚠
Uwaga! Zmiana cen od 1 grudnia 2016 roku!
Od momentu wystawienia poradnika, minęło już trochę czasu. W tym czasie "produkt bazowy" został wzbogacony wieloma aktualizacjami dotyczącymi stricte skracania, jak i zarabiania w internecie w ogóle.
W związku z powyższym, to już ostatni miesiąc z obecną ceną - 29 złotych, od 1 grudnia cena poradnika wzrośnie do 34zł, zmieni się również cena zestawu oraz kompletu.
Zainteresowanych zakupem w starych, niższych cenach, zapraszam do ponownego zapoznania się z ofertą Kompleksowego Poradnika Skracania.
RE: ⚠ [Kompleksowy] Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do Grupy Get Paid 2.0 ⚠
Informuję, że od 1 kwietnia cena Kompleskowego Poradnika Sub/Premium SMS wzrośnie z 84zł do 99zł. W związku z tym zmieni się również cena zestawu oraz kompletu (w skład których wchodzi również ten poradnik dot. skracania).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2017 17:44 przez mysc.)
RE: ⚠ [Kompleksowy] Poradnik Skracania - od A do Z + dostęp do Grupy Get Paid 2.0 ⚠
Jestem zainteresowany tego typu zarobkiem i kupnem tego poradnika. Powiedz mi, czy np. ciężko i w jakim czasie, będzie można uzyskać 2-3$ dziennie. Wiem, żeby tutaj zarobić, to trzeba pracować. Może być PW.