Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
tez macie tak ze VPS sie wysypuje po pewnym czasie? Nie moge go zostawic na noc bo po kilku godzinach sie "zacina". Nie mozna sie do niego podlaczyc przez pulpit zdalny. Musze zalogowac sie do panelu, zresetowac go i dopiero rusza
siuvax Wyłącz pop upy w przeglądarce i zapis historii supercola Wiem że idzie generować naprawdę potężny ruch jak ktoś ma sporo filmów, najlepiej rozkładać na kilkanaście/kilkadziesiąt filmów wtedy mniej jest cofane.
Dobra mam postawionych 6 VPS'ów (będę dokładał kolejne ) i przez te parę godzin zebrałem 7579 kredytów, ale problem jest taki, że co jakiś czas wywala te VPS'y do pulpitu. Da się coś na to poradzić czy po prostu jest to wina po stronie arubacloud ?
Dobra już ogarnięte - wystarczyła zmiana przeglądarki z jakiejś randomowej na Chrome (chromium). Ogólnie jakby ktoś potrzebował pomocy w ogarnięciu tych VPS'ów czy coś to śmiało piszcie na priv